TEFAL PRO STYLE ONE IT2460

PRO STYLE ONE IT2460 Hurtig og nem dampning derhjemme

Hurtig og nem dampning lige ved hånden

Tefal ProStyle One IT2461E0 tøjdamper fjerner nemt folder på alle typer stoffer takket være et justerbart dampudslip. Det er også et perfekt redskab til at opfriske og rense tøj!

Tefal ProStyle One IT2461E0 garment steamer: FAST AND EFFICIENT STEAMING NOW AT HOME  

Tefal Pro Style One Tøjdamper udglatter og fjerner nemt folder på al slags tøj. Denne højeffektive tøjdamper er egnet til både retoucheringer i sidste øjeblik og intensive strygesessioner, desuden er den tidsbesparende med en opvarmningstid på kun 45 sekunder. Drop strygebrættet og de endeløse ture til renseriet. Denne kompakte, men særdeles effektive damper har et væld af bekvemmelige og brugervenlige funktioner, og kan også bruges til at genopfriske eller rengøre sofaer, gardiner og lagner. En praktisk, aftagelig vandtank betyder at du ikke længere er begrænset af slangelængde. Med en stærk effekt på 1800W og et dampudslip på 35 g/min, der sørger for en effektiv fordeling af damp gennem fibrene, vil denne tøjdamper spare dig for både tid og energi.
Egenskaber
 • Tidsbesparelse & præcision

  Bredt metal-damphoved med spids, der effektivt fjerner folder på alle stoftyper 

 • Hurtigt opvarmning

  Ikke flere ture til renseriet. Plejen af tøjet er mindre tidskrævende med en hurtigt opvarmning på 45 sekunder og ingen brug for strygebræt.

 • default

  Brugervenlighed

  Enkelt tænd/sluk-funktion og en 1,5 liter vandtank med kontinuerlig opfyldning - kan dampe i op til 40 minutter. Perfekt til intensive dampsessioner og retoucheringer i sidste øjeblik. 

   

 • Opfrisker & rengør

  En effekt på 1800 W og et dampudslip på 35 g/min giver dyb spredning af dampen gennem stoffets fibre for at opfriske og rense alle typer stof.

 • Egnet til alle typer stof

  2 dampniveauer for at fjerne folder på alle typer stof, selv de mest sarte.

 • default

  Stofbørste og handske medfølger

  Stofbørsten åbner stoffets vævning og giver en mere effektiv indtrængning af damp, ideel til at fjerne folder på kraftige stoffer

Vejledninger og garanti