DA-Engagement_Bandeau_934x198-(1).jpg

Vi siger, hvad vi gør, og vi gør, det vi siger!

Hver eneste dag er Tefal og firmaets partnere engageret i at kæmpe for forbedringer og meningsfulde fremskridt. Vi overholder fælles værdier: bæredygtig udvikling, ligestillede muligheder, afbalanceret ernæring for alle og ansvarligt forbrug.

For at takle disse nye udfordringer har Tefal defineret fem prioriteter for bæredygtig udvikling:

Vi skal sørge for at produktionen følger etiske principper, både på egne og leverandørernes fabrikker.

Tefal har også udviklet en ansvarlig HR-politik, som er baseret på antidiskriminationsprincipper og respekt for andre mennesker. I denne henseende lægger Tefal stor vægt på at give sine ansatte en sikker arbejdsplads.

Den tredje prioritet drejer sig om at hjælpe lokalsamfund. I de regioner vi er tilstede, handler Tefal som en ansvarlig økonomisk interessent, som hjælper lokale forretninger med at vokse, støtter lokale foreninger for at bekæmpe eksklusion eller deltager i offentlige debatter om f.eks. ernæring og sundhed.

Forbrugerne i dag kræver produkter, som tager hensyn til sundhed og sikkerhed. For Tefal er det ensbetydende med at producere produkter af høj kvalitet, som er varige og tillader en sund og smagfuld madlavning.

Endelig tager Tefal hensyn til miljøet på alle trin i sine produkters livscyklus, fra den oprindelige forskning til behandling af produkterne, når de ikke skal bruges mere, inklusiv fremstilling, transport og anvendelse af forbrugeren.

Det betyder, at vi tror på, at vi kan være en førende fabrikant af køkkenapparater og stadig fokusere på vigtige værdier såsom sociale, miljømæssige og økonomiske principper, som vi placerer i hjertet af vores aktivitet.

Nedenfor et anført nogle eksempler på det, vi gør.


 

Ny madlavning er sund madlavning

Ernæring er meget mere vigtig end blot at blande nogle ingredienser sammen. Det du bruger til at lave mad og også den måde, du laver mad på, spiller en vigtig rolle, når du tilbereder et måltid. For at forstå sund madlavning er det vigtigt at lære, hvordan man bevarer ingrediensernes næringsværdi og kvalitet (smag, konsistens og duft). Og for at føre det ud i livet har du brug for geniale apparater.

For at nyde en sund og afbalanceret kost skal du tage hensyn til tre vigtige faktorer:

 • Mindre olie for en nem og sund madlavning.
 • En god temperaturstyring for at nyde perfekt tilberedte måltider med ingredienser, der har bevaret deres smag.
 • Homogen varmespredning for en hurtigere tilberedning, det sparer tid og energi.
 •  

Vores non-stick belægning, som Tefal stegepanderne har gjort berømt, kræver ikke brug af olie, hvad der er en stor ernæringsmæssig fordel.
Med vores Thermo-Spot teknologi, mestrer du kunsten med den rigtige temperatur for at servere perfekte måltider. Den vil gøre dig til en rigtig kok! Endelig har vort kogegrej et eksklusivt og exceptionelt modstandsdygtigt design.

+ Tefal

I vores æra, hvor forbrugerne er mere bevidste end nogensinde om deres sundhed og miljø, garanterer øko-information sikkerheden af produkternes non-stick belægning.

Vi er stolte over disse engagementer, som vi bestræber os på at opfylde.

SE PRODUKTERNE

Sikre og pålidelige produkter

Alle SEB-Gruppens enheder inklusiv Tefal er i overensstemmelse med miljøkravene i standarden ISO 14001. Alle nye industri- eller logistikenheder skal gennemgå en specifik analyse for at godkende dens overensstemmelse eller for at opnå en sådan overensstemmelse.

Den største Tefal produktionsenhed ligger i Rumilly, Frankrig, og producerer 45 millioner artikler hvert år. Inden for rammerne af vores forbedringskampagne bestræber vi os på at reducere den økologiske indflydelse år efter år. Vores økoansvarlige strategi har ført os til at oplyse en livscyklus-vurdering af en stegepande, som er udført af ENSAM (Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers - Højere teknisk læreanstalt i Frankrig) og godkendt af QUANTIS.

Det har for eksempel givet os mulighed for at bevise, at hvis vi tager hensyn til produktets varighed, er den aktuelle miljømæssige indflydelse af en Tefal non-stick stegepande betydeligt lavere end en pande med keramisk belægning, når de to produkter er fremstillet under samme forhold.

Vi bestræber os på at fremstille produkter, som kan følge dig i lang tid og som kan bidrage til glæden ved at lave lækker mad, samtidig med at du passer på miljøet.

 

DOWNLOAD FILEN

 

Hjælp et barn med at smile igen

Siden 2010 har vi hvert år lanceret et nyt produktudvalg for at støtte UNICEF’s ernæringsprojekter.

Hver gang vi sælger et af disse produkter, giver Tefal mindst 1 euro til UNICEF. De indsamlede midler går til at give underernærede børn pleje, kosttilskud og mad med behandlingseffekt. Samtidig får forældrene undervisning i gode ernæringsvaner.

Vi har givet over 1,5 millioner euro til UNICEF siden 2010, og det har givet støtte til børn fra Madagaskar i 2011 og til børn fra Indien og Sydafrika året efter. I 2013-2014 var programmet dedikeret til underernærede børn i Burkina Faso.

Du kan også gøre en forskel og hjælpe underernærede børn ved at købe et produkt som indgår i vores partnerskab med UNICEF:
 • Kogegrej: stegepande, gryder osv.
 • Strygejern
 • Vægt

Opdag vores ECODESIGN produkter

Hos Tefal ønsker vi at udvikle produkter, som hjælper dig med at servere fantastiske måltider for familie og venner. Men vi ønsker også at bidrage til beskyttelsen af vores planet, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af helt igennem genbrugelige produkter.

Vi har startet vores økoansvarlige politik i 2010 ved at kombinere økologi med gastronomi. Vi har lanceret Natura, som er fremstillet i 100% genbrugt aluminium og Enjoy, spatelknive fremstillet med 95% genbrugsmaterialer. I dag fortsætter vi med at lancere økoansvarlige produkter og vi er stolte af at annoncere vort første udvalg af bageudstyr fremstillet i 100% genbrugt aluminium.

100% genbrugt aluminium har 3 væsentlige fordele:

 • Energibesparelser: fordi dets produktion kræver 95% mindre energi end klassisk aluminium.
 • Beskyttelse af verdens aluminiumsreserver: 1 ton genbrugt aluminium hjælper med at spare 4 ton bauxit*. Jorden bevarer sine naturlige ressourcer og mængden af nedgravet affald reduceres. Et lille skridt for vort køkken, et kæmpespring for jorden.
 • Perfekt resultat: med en homogen varmespredning og en hurtig temperaturstigning garanterer genbrugt aluminium det samme resultat som klassisk aluminium.
 •  

Hos Tefal har vi besluttet at bakke op om vores jord og beskytte dens naturlige ressourcer. Og med genbrugt aluminium er vi overbevist om, at vi bidrager til at beskytte jorden!

SE MERE