Innovation_Bandeau_934x198_DA.png

Innovation er vores DNA

Vi er overbeviste om, at innovation er nøglen til succes.

Hos Tefal bruger vi alt vores knowhow inden for teknologi, ergonomi, daglig brug af produkter og forbrugervaner til at evaluere dine behov og forestille os nye løsninger, produkter og tjenester, som vil forbedre din hverdag.

Vi er alle klar over, at det at lytte til dig giver os mulighed for at tilbyde innovationer, som vil ændre dine vaner på en god måde.

Hvad betyder Tefal "innovation"?

Vores forsknings- og udviklingsteam holder konstant øje med de seneste teknologier og de seneste forbrugerforventninger.

I vores stræben efter innovation udforsker vi nye områder, som rækker langt ud over basale køkkenapparater. Vi rykker fremad: Vi rådspørger universiteter og deres forskning på specifikke områder som f.eks. kogeprocesser såvel som mesterkokke som f.eks. Jamie Oliver, som vi har et meget tæt samarbejde med for at levere kogegrej og apparater af topkvalitet, som alle kan mestre.

Udforsk vores særlige innovationsportal og se nogle eksempler på vigtige innovationer her!

Freemove

For en fuldkommen bevægelsesfrihed, oplev det trådløse strygejern!

Det adræte Freemove strygejern er helt ledningsfrit. Det har en smal base, som du kan fastgøre fysisk til dit strygebræt og sætte ind i en stikkontakt for at oplade strygejernet.

Konstant opladning: Strygejernet sættes på sin base for at blive opladet i løbet af alle de små hvilepauser (i stedet for at blive sat på sin hæl som et strygejern med ledning).

Ergonomisk base: Basen er egnet til den strygende persons naturlige vandrette bevægelser. En stødabsorberende kuppel guider strygejernet glidende på plads.

SE VIDEOEN

Thermo-Spot®

Opdag hemmeligheden bag perfekt madlavning med Thermo-Spot®!

Vidste du, at en passende forvarmning af din pande er nøglen til perfekt madlavning? På samme måde som en ovn har brug for at varme op, før du bager, skal du også varme en pande op, før du steger, for at få det bedste resultat.

Thermo-spot® har en varmeindikator, der hjælper dig med at stege de måltider, som dine kære holder af, helt perfekt.

Hvordan fungerer det? Det er meget enkelt. Der sidder en indikator inde i panden, der lyset rødt, når den ideelle stegetemperatur er nået.

Thermo-Spot® mønstret er helt tydeligt, før du varmer op. Efterhånden som panden bliver varm, begynder farven at ændre sig. Når den ideelle temperatur er nået, bliver Thermo-Spot® mønstret helt rødt, og du kan være sikker på at du har en ensartet og ideel stegetemperatur.

Thermo-Spot® findes på de fleste Tefal pander, sauterpander og elektriske apparater til stegning (f.eks. Plancha eller grill).

Få det bedste ud af din madlavning fra først til sidst.  

SE VIDEOEN

Smart Technology

Tefal introducerer Smart Technology™ for at gøre strygning til en fornøjelse og skabe et perfekt resultat. Takket være denne nye anordning reguleres generatorens temperatur og damp elektrisk, og med et enkelt klik kan du få den ideelle kombination af damp og temperatur for en nem og hurtig strygning.

Strygningen er sikker og nem, uden justering og uden at gå på kompromis med effektivitet. 

Den rette kombination med et enkelt klik


Den er super nem at bruge, den giver optimale kombinationer, forhåndsindstillinger for temperatur og damp med én knap.
Et udvalg med intuitive og innovative produkter

Tefal tilbyder mange dampgeneratorer for at tilfredsstille dine behov. De leverer både en perfekt kombination af nem styring og automatisk styring. Med Tefal, er en perfekt strygning inden for alles rækkevidde, hvad enten du er ekspert eller ikke!

Godt at vide

3 trin for en perfekt strygning:
 

  • Fugt og blødgør dine stoffer for en mere glat strygning
  • Dernæst tørres og udglattes fibrene af strygejernets sål.
  • Fold ikke dit tøj sammen straks efter strygning, på den måde undgår du, at de får folder!

SE VIDEOEN