Sprøde rejeboller med sur-sød sovs

Sprøde rejeboller med sur-sød sovs

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 500g rejehaler
  • 110g frisk ingefær
  • 2 grønne løg
  • 8 kogte kastanjer
  • 2 æggehvider
  • 10 ml sherry
  • 25g majsstivelse
  • Salt.
  • Sur-sød sovs: 100 ml ananasjuice
  • 55 ml vineddike
  • 55 ml ketchup
  • 25g sukker
  • 25g majsmel.

Tilberedning

Bland ingefær, løg, kastanjer og rejer med sherry, æggehvider og majsstivelse. Tilsæt salt. Lav små boller. Rul dem i rasp og frituresteg dem.

Dryp af og server.

Sur-sød sovs: Kom alle ingredienser i en saucepande. Bring i kog under omrøring.

Serveres varm.