**Heat the powder sugar and water in your non-stick TEFAL saucepan. Wait for the caramel to brown (do not stir)
Off the heat, add the salted butter, mix and add the fresh cream.
Leave to cool **Pour the milk in a plate.
In a bowl, beat the egg
Use ...
**Heat oven to 200c | 400F. **Heat your TEFAL all-in-one pan until the Thermo-Signal becomes red. It means your pan is ready for cooking. Heat the oil. Add the chicken and fry for 3-4 mins on medium-high heat. Turn and fry again until golden all ove ...
**Heat up your TEFAL frying pan until the Thermo-Signal becomes red. This means your frying pan is at the right temperature to start cooking.
Melt the butter with the shallots, then add the scallops. **Sauté the scallops but leave them transparent i ...
Rens stilkene, rens og vask champignonerne i citronvand. Hæld vandet ud og tør af. Bland til dejen i en skål 100 g mel, 1 æggeblomme, en knivspids salt, 150 ml mælk og 1 spiseskefuld olie. Bland alle ingredienserne sammen og vend forsigtigt den piske ...
Forvarm ovnen til 200 °C. Smelt chokoladen med smørret og rør indtil blandingen har en ensartet konsistens. Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt den smeltede chokolade og rør derefter melet i. Fordel dejen i miniformene og bag i 12 minutter. La ...
**Using cotton kitchen twine, tie thyme, parsley, and bay leaf into a bundle; set aside. **Heat up your TEFAL stewpot until the Thermo-Signal becomes red. This means your stewpot is at the right temperature to start cooking. **Add bacon and cook unt ...
Forvarm ovnen til 170 °C. Skyl jordbærrene og fjern stilken. Fordel jordbærrene i to miniforme. Slå æggene ud i en skål, og tilsæt sukker. Rør. Tilsæt mælken og derefter melet. Smelt smørret og hæld det i dejen. Hæld dejen over jordbærrene og drys me ...
**Wash, dry and coarsely chop radish leaves.
In your non-stick TEFAL Multipan, cook the leaves slowly in a little oil until they change color : they must turn dark green ! **In a bowl, beat the eggs then add the radish leaves and the parmesan.
Add th ...
Skræl og skær æblerne i tern. Bland alle ingredienserne sammen for at lave dejen og vend forsigtigt den piskede æggehvide i til sidst. Vend æbleternerne i dejen. Dyp spiseskefulde med æbler og dej ned i frituregryden og frituresteg dem. Dryp af og ru ...
Skær Frankfurter-pølserne i halve. Rul butterdejen ud og skær den i aflange stykker på længde med de halve Frankfurter-pølser. Rul Frankfurter-pølserne ind i butterdejen og pensl kanterne med glaseringen for at lukke dem. Pensel alle fingrene med gl ...
Tag skindet af kyllingefileterne. Bland alle ingredienserne til marinaden i en stor skål. Vend kyllingen i skålen for at dække den med blandingen. Dæk til og stil i køleskab i 15 minutter. Lav i mellemtiden chunky salsa. Bland alle grønsager og hakke ...
Lav fire bøffer af det hakkede kød og drys dem med salt og peber på begge sider. Kan opbevares køligt og tildækket i op til 1 dag eller indtil klar til stegning. Rør sennep med mayonnaise, indtil de er godt blandet; stil til side. Vælg "Pølse/Svinekø ...