Sprøde kammuslingeboller med pistacie og parmesan

Sprøde kammuslingeboller med pistacie og parmesan

Forret

  • 4

    Antal personer

  • Dyr

    Pris

  • Svær

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 8 kammuslinger
  • 80 g hel parmesan
  • 40 g usaltede pistacier
  • 5 cl pistacieolie
  • 3 ark brickdej (1 ark til 3 kammuslinger)
  • 20 g smør
  • 2 cl vegetabilsk olie
  • Salt og peber

Tilberedning

Hak pistacierne groft. Skær osten i tynde strimler. Marinér kammuslingerne i lidt pistacieolie og tilsæt salt og peber. Smelt smørret og bland det med olie.

Fugt brickdejen med denne blanding.

Skær brickdejen til 3 tredjedele cirkler. Kom lidt pistacie midt på hvert stykke brickdej.

Læg en kammusling ovenpå. Læg parmesanstrimler ovenpå kammuslingen. Luk for at forme boller omkring kammuslingen. Steg bollen ved at starte med siden med ost. Steg på begge sider, indtil bollen er gyldenbrun.

Servér sammen med rocula eller mesclun salat.