Knasende chokoladecookies

Knasende chokoladecookies

Bagning

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • 100 g brunt sukker
  • 1 æg
  • 225 g mel
  • 1 teskefuld bagepulver
  • Salt
  • Vaniljeessens
  • Chokoladechips

Tilberedning

Varm ovnen op til 170°C.

Blødgør smørret med en spatel, tilsæt dernæst det brune og det hvide sukker.

Pisk godt sammen, indtil blandingen bliver bleggul og skummende. Tilsæt dernæst ægget og nogle dråber vaniljeessens.

Sigt melet med bagepulver og en knivspids salt. Drys det over blandingen og rør godt sammen. Tilsæt chokoladechipsene til sidst.

Tag små mængder af blandingen med en spiseske og læg dem på Tefal pladen, flad dem dernæst lidt ud med håndfladen og lav brede runde flader på 10 cm.

Stil pladen ind midt i ovnen og bag i omkring 10 minutter. Cookies skal være sprøde på ydersiden og bløde indeni.

Tag dem ud og lad dem blive siddende på den varme plade i omkring 5 minutter, lad dem dernæst køle af et andet sted.

Cookies kan også spises varme.