Cremet chokoladefondue

Cremet chokoladefondue

Dessert

  • 6

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 500g mørk chokolade
  • 40cl piskefløde
  • 2 spsk. cognac (valgfrit)
  • Hakkede frugter: pærer, bananer, æbler, pærer, abrikos, ananas, blommer og andre frugter!

Tilberedning

Skræl og skær løgene i skiver.

Adskil løgene i ringe.

Bland mel og salt i en skål til dejen.

Lav en fordybning i midten og tilsæt æggeblomme, mælk og olie.

Pisk godt sammen, indtil der opnås en glat dej uden klumper.

Vend forsigtig den piskede æggehvide i.

Dyp løgringene ned i dejen.

Frituresteg i omkring 5 til 6 minutter.

Serveres som tilbehør.