Chili Enchiladas med ost

Chili Enchiladas med ost

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 1 mellemstort løg (finthakket)
  • 1 fed knust hvidløg
  • 15 ml olie
  • 450g magert hakket oksekød
  • 1 terning oksebouillon
  • 150 ml kogende vand
  • 440 g hakkede tomater på dåse
  • 450 g røde kidneybønner på dåse
  • 15 ml (1 spsk.) tomatpuré
  • 15 ml (1 spsk.) mild chilipulver
  • Knivspids stødt spidskommen
  • Et par dråber tabasco
  • 8 færdiglavede tortilla
  • 300 ml ostesauce, færdigkøbt eller hjemmelavet
  • 25g revet cheshire eller cheddar ost
  • Nogle sorte oliven til pynt.

Tilberedning

Varm olien op i en Tefal non-stick sauterpande.

Steg løg og hvidløg, indtil de er bløde.

Opløs oksebouillonen i kogende vand.

Rør hakkede tomater, røde kidneybønner, oksebouillon, tomatpuré, chilipulver, spidskommen og tabasco i.

Lad simre i omkring 1 time, indtil kødet er mørt.

Hæld en god mængde chili blanding på alle tortillas. Læg de fyldte tortillas på et ovnfast fad og hæld ostesaucen over dem.

Drys revet ost ovenpå.

Grill indtil osten er smeltet og pynt med sorte oliven.