Sur-sød kylling

Sur-sød kylling

Hovedret

  • 4

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 2 stykker kyllingebryst, uden ben og skind
  • 100g forårsløg i skiver
  • 2 tomater i kvarte
  • 225g ananas tern uden saft
  • 15 ml/1 spiseskefuld madolie
  • 15 ml/1 spiseskefuld majsmel
  • 42g brunt sukker
  • 60 ml/4 spiseskefulde cider eddike
  • 45 ml/3 spiseskefuld tomatjuice
  • 45 ml/3 spiseskefulde ananassaft fra ananasdåsen)
  • 5 ml/1 teskefuld revet ingefær
  • 1 fed knust hvidløg
  • Knivspids salt
  • Som tilbehør: kogt hvid ris

Tilberedning

Skær kyllingen i tynde skiver og stil til side. Bland alle ingredienserne til saucen. Varm olien op i en Tefal Sauterpande indtil olien ryger. Frituresteg kyllingen i olien, indtil den er brunet.

Tilsæt forårsløg, tomater og ananastern og varm igennem. Tilsæt sauceblandingen og omrør. Reducer varmen lidt, hvis det er nødvendigt.

Kog indtil saucen bliver tyk under konstant omrøring. Server med kogt, hvid ris.