Pandestegte asparges med jordbær, balsamisk eddike og ristet bacon

Pandestegte asparges med jordbær, balsamisk eddike og ristet bacon

Forret

  • 4

    Antal personer

  • Dyr

    Pris

  • Middel

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 20 til 24 grønne asparges
  • 40 g hel parmesan
  • 2 cl balsamisk eddike
  • 150 g jordbær
  • 8 skiver bacon eller flæsk
  • Salt og peber

Tilberedning

Vask og skær jordbærrene i halve eller kvarte alt efter deres størrelse.

Vask aspargeserne. Fjern de små blade langs med stammen, skræl den lidt. Brun baconskiverne på stegepanden. Tag dem af panden.

Kom lidt olie på panden. Brun og glaser aspargeserne i olivenolie. Tilsæt lidt balsamisk eddike, når de er tilpas stegte. Sluk for varmen. Tilsæt jordbærrene og rør rundt, så de er vendt i eddike.

Læg baconskiverne på tallerknerne. Læg asparges og jordbær ovenpå.

Pynt med reven parmesan, fleur de sel, peber og en lille stråle olivenolie.