Små kager med smeltende chokolade i midten

Små kager med smeltende chokolade i midten

Dessert

  • 6

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 4 æg
  • 50 g mel
  • 150 g sukker
  • 90 g mørk chokolade
  • 90 g smør
  • 1 kop flormelis

Tilberedning

Smelt smørret og chokoladen sammen i vandbad.

Adskil æggehvider og æggeblommer.

Rør sukker og æggeblommer godt sammen: Hvis du ikke gør det, kan sukkeret "koge" blommerne. Omrør godt, indtil blandingen er glat og cremeagtig.

Tilsæt dernæst melet.

Så snart smør-chokoladeblandingen er smeltet, skal den hældes i dejen og dernæst omrøres godt. Tilsæt en knivspids salt til æggehviderne og pisk dem stive. Når de er helt stive, vendes de langsomt i dejblandingen og røres forsigtigt i.

Kom blandingen i Proflex muffinsforme (ikke mere end 2/3 af den samlede højde, da muffins hæver, når de bager).

Bag ved termostat 7 i 25 minutter.