Kylling og grøntsager

Kylling og grøntsager

Hovedret

  • 6

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

  • 1timer00

    Resterende tid

Ingredienser

  • 6 stykker kylling (lår og overlår)
  • 4 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. fuldkornssennep
  • 2 spsk. sennep
  • Saften af 3 citroner
  • Saften af 1 lime
  • 3 spsk. vegetabilsk olie
  • 2 bouillonterninger
  • 1 halv tsk. gurkemeje
  • 1 halv tsk. chiliflager
  • 250 g vand
  • Persille
  • Salt og peber

Tilberedning

Skær et snit i kyllingestykkerne.

Hak løg og hvidløg fint.

Bland sennep med citronsaft og 2 spsk. olie. Smuldr bouillonterningen, tilsæt gurkemeje og hvidløg. Smag til.

Læg kyllingestykkerne på et stort fad og overhæld dem med marinaden. Lad dem hvile i mindst 1 time i køleskabet.

Forvarm ovnen til 220 °C.

Tag kyllingestykkerne ud, pres væsken ud, og steg dem i ovnen i 40 minutter.

Steg løgene i resten af olien i gryden ved mellemhøj varme.

Tilsæt derefter resten af sovsen sammen med vandet, og lad det simre. Tilsæt kyllingestykkerne, når sovsen er blevet tyk, og lad dem stege i 10 minutter.

Server kyllingen med ris og et drys hakket persille.