Brookies

Brookies

Dessert

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • Cookies:
  • 125 g brun farin
  • 100 g letsaltet smør
  • 1 æg
  • 165 g mel
  • 1 g bagepulver
  • 80 g hakket chokolade
  • Brownies:
  • 60 g mørk chokolade
  • 45 g letsaltet smør
  • 1 æg
  • 40 g stødt melis
  • 60 g brun farin
  • 45 g mel
  • 50 g pekannødder

Tilberedning

Dej: Rør sukker og smør sammen i en skål til en ensartet masse. Tilsæt ægget og rør.

Tilsæt mel og bagepulver og rør.

Tilsæt hakket chokolade.

Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet mens browniedejen laves.

Forvarm ovnen til 180 °C.

Browniedej:

Smelt chokolade og smør. Rør indtil blandingen har en ensartet konsistens.

Tilsæt æg og derefter sukker.

Tilsæt mel og derefter pekannødder.

Fordel dejen i miniformene.

Tag kagedejen ud af køleskabet. Skær to tykke skiver dej på 0,5 cm ud, så de passer til formene.

Læg dem på browniedejen, og tryk let ned.

Bag i 25 minutter.

Server dem enten varme eller helt kolde. Tag kagerne ud af formene og nyd dem, når du har lyst!