Pie med svampe og kastanjer

Pie med svampe og kastanjer

Hovedret

  • 2

    Antal personer

  • Overkommelig

    Pris

  • Middel

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 1 skalotteløg
  • 1 tsk. olie
  • 20 g smør
  • 10 kastanjer
  • Estragon
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 ark butterdej
  • 1 æggeblomme
  • Salt og peber

Tilberedning

Forvarm ovnen til 180 °C.

Vask svampene og fjern det nederste af stokkene. Hak skalotteløget fint.

Varm olien i en stegepande og tilsæt derefter smørret. Tilsæt svampe og skalotteløg når smørret er varmt og steg ved høj varme i 3 minutter.

Tilsæt kastanjerne, smag til og steg i 1 minut.

Tag stegepanden af varmen og tilsæt hakket estargon og fløde. Rør rundt, og fordel blandingen i miniformene.

Rul 2 ark butterdej ud. Overdæk miniformenes kanter med dej, og læg lågene på.

Pensl dejen med æggeblomme, og bag i 20 minutter.

Server de små pier, mens de stadig er varme.