Bagte æg med ricotta og spinat

Bagte æg med ricotta og spinat

Forret

  • 2

    Antal personer

  • Billig

    Pris

  • Meget nem

    Sværhedsgrad

  • Tilberedningstid

  • Kogetid

Ingredienser

  • 1 skalotteløg
  • 100 g ricotta
  • 90 g piskefløde
  • Skal af en halv appelsin
  • 200 g frisk spinat
  • 1 tsk. olivenolie
  • 20 g letsaltet smør
  • 2 æg
  • Salt og peber

Tilberedning

Forvarm ovnen til 180 °C.

Hak skalotteløg og skal af en halv appelsin fint.

Bland ricotta og fløde i en skål. Tilsæt hakket skalotteløg, appelsinskal, og smag til.

Varm olien i en stegepande, og tilsæt derefter smørret. Tilsæt spinaten. Tilsæt bladene. Smag til.

Fordel spinaten i de to miniforme, og tilsæt fløden.

Slå et æg ud i hver miniform.

Sæt lågene på formene, og bag i 10 minutter.

Server med det samme.