TEFAL IXEO POWER QT2020E0

IXEO POWER QT2020E0 Smart og kraftfuld: En revolution inden for vedligeholdelse af tøj
Tefal IXEO Power All-in-One station kombinerer højtryksteknologi for ultimativ dampkraft med et indbygget tre positions smartboard, der giver enestående resultater og hjælper dig til et flot udseende på ingen tid. Opgrader tøjvedligeholdelse til en ny æra med et ergonomisk oprejst til vandret design i kombination med et ultralet strygehoved. IXEO Power er klar på ca. 70 sekunder, hvilket gør, at du kan stryge en skjorte på den halve tid. Det er hver dag den perfekte løsning til et glat look uden folder.

Reference: QT2020E0

Tefal All-in-One Solution IXEO POWER dampstation

Tefal genopfinder strygningen: Ved at kombinere højtryksteknologi med bekvemmeligheden af et smartboard giver Tefal IXEO Power dampstationen en enestående alt-i-en løsning. Klargør din morgenskjorte to gange hurtigere med innovativ teknologi ved hånden og enorm dampkraft ved din side. Den er klar på ca. 70 sekunder og leverer en ydeevne, der passer til en dampstation. Damperens indbyggede smartboard med tre positioner giver en bekvem oprejst eller vandret indstilling og 30° strygning med forbedrede ergonomiske egenskaber. Det let anvendelige strygehovede tilbyder en fjerlet brugeroplevelse med optimale ergonomiske egenskaber i et format, der er dobbelt så let som en standard damper.** Med et udvalg af forbedrede funktioner, hvilket inkluderer Smart Protect teknologi indstillinger, der giver hurtige resultater uden at brænde på er IXEO Power en revolution inden for tøjvedligeholdelse - uden brug af et strygebræt.

*Dampydelse sammenlignet med Tefal Effectis, ** sammenlignet med Tefal FV3910 strygejern

Egenskaber
 • Komfort og nemhed med indbygget smartboard

  Smartboardet passer til dine behov: Fra vandret dampning til lodret strygning ved brug af 30° positionen Oplev en ny og forbedret tøjvedligeholdelse. Derudover passer dens størrelse perfekt til al slags tøj.

 • Kraftfuld teknologi, der giver pålidelige resultater

  Innovativ højtryksteknologi giver perfekte resultater takket være dens enestående dampkraft: Dampkraft på op til 5,8 bar, kontinuerligt dampudslip på op til 90 g/minut og et ekstra kraftfuldt dampskud på op til 200 g/minut.

 • Forbedret og nyt strygehoved, der er nemt at bruge

  Et helt nyt design giver en behagelig og let strygeoplevelse med et strygehoved, der vejer halvdelen af en traditionel damper og en præcisionstud, der hjælper med at klare alt ned til de mindste detaljer

 • Smart Protect teknologi

  Få gavn af et avanceret tøjvedligeholdelsessystem, der er sikker at bruge på hele din garderobe, selv de mest sarte dele, såsom silke, med en teknologi, der ikke kræver indstillinger.

 • Bekvem og smart aftagelig bund

  For fuldkommen fleksibel og bekvem håndtering tillader den aftagelige bund dig at opfriske dit tøj til hver en tid. Kan også bruges på gardiner og møbler mm.

 • Hurtig opvarmningstid

  Din alt-i-en dampløsning er klar til brug på ca. 70 sekunder. Den er klar på ingen tid og er perfekt til hverdagsbrug og strygning i sidste øjeblik.

 • Yderligere fordele: Opfrisker og desinficerer

  Den intense dampkraft dræber op til 99,9% af alle bakterier, samtidig med at den forfrisker og fjerner dårlige lugte og sikrer dermed hygiejnisk og pletfrit tøj.

 • Nem transport

  Takket være små hjul under dampstationen er transporten gjort nem, så strygningen kan varetages overalt i hjemmet.

 • Anti-kalk rensesystem

  Nyd langtidsholdbar ydeevne og resultater, du kan stole på dag efter dag med et rensesystem mod kalk, der sikrer fuld beskyttelse og vedligeholdelse af din alt-i-en løsning

 • Aftagelig vandtank for ubesværet strygning

  Den rummelig 1,1 l aftagelige vandtank sikrer lange uafbrudte dampbehandlinger og en genopfyldning, der ikke kunne være lettere.

 • Bekvem takket være det inkluderede tilbehør

  Udvalgte modeller indeholder praktiske redskaber såsom stofbørsten, der er designet til tykke stoffer og en aftagelig tøjbøjle, der gør din strygning nemmere.

Tilbehør
Funktioner
Effekt 2170  W
Dampoutput Up to 90  g/min
Dampskud Up to 200  g/min
Bar pump pressure Up to 5  bar
Bar steam pressure Up to 5,8  bar
Opvarmningstid Average 70  s
Damphoved Stainless Steel soleplate  
Kills bacterias Up to 99,9%  
Desinficerer    
Vandtankens kapacitet 1,1  L
Vandtank Aftagelig  
Detektor for tom tank    
Automatisk sluk Ja  
Ledningslængde 1,90  m
Steam hose length 1.70  m
Justerbar pol Dobbelt  
On/Off kontakt Betjenes med hånd  
Dampindstilling 3  
Indikator for damp klar til brug    
Ledningsopbevaring Krog  
Krog til bøjle    
Integrated board Smart board 3 positions  
Aftagelig base    
Hjul    
Antikalk-funktion Skyllesystem  
Kalk-advarsel    
Type stik EUR  
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
For at bruge Smart Board, anbringer du dine hænder på hver side af brættet, løfter det lodret med den hældning, du foretrækker:

Tanken på IXEO kan tage af for at sikre den maksimale brugervenlighed.
Med et enlitersmål kan du arbejde i korte eller lange intervaller.

Med sit rene design smelter IXEO sig let ind i dit hjem.
Udstyret med små hjul underneden sin base kan du let flytte den uden anstrengelse.
Dog kan du, hvis du ønsker at opbevare produktet, kan den sænkes til en højde af 105 cm.
Som mere kompakt kan det let opbevares i et garderoberum eller et skab.

For at hjælpe dig med at samle din IXEO, følger du blot denne video:

Tryk trinvis ned på "Damp"-knappen indtil du kommer til den ønskede indstilling.
• Normalindstilling: Den grønne lampe er slukket.
• Maks-indstilling: Den grønne lampe blinker.
• Min-indstilling: Den grønne lampe lyser konstant.


Boostdamp:
Ved at trykke kort ned på dampudløseren 3 gange i træk kan der frigives nogle få omgange ultraboostdamp til beklædningsgenstande, der kræver ekstra opmærksomhed for at fjerne folder.
Vandhanevand:
Dit apparat er beregnet til brug med vand fra hanen. Hvis dit vand er meget hård (hårdhed højere end 30°f eller 17°dH eller 21°c), bland 50 % vandhanevand med 50 % distilleret vand (kan købes i butikker).
In nogle områder ved havet kan saltindholdet være højt i dit vand. Brug i dette tilfælde kun destilleret vand.

Blødgøringsmiddel:
Der er flere slags blødgøringsmidler, og vandet i de fleste af dem kan bruges i dampgeneratoren. Dog kan nogle blødgøringsmidler, især dem, der bruger kemikalier som salt, kan forsårsage hvide eller brune stænk. Det gælder i særlig grad for filterdunke.
Hvis du oplever denne slags problemer, foreslår vi, at du prøver at bruge ubehandlet eller flaskevand.

Husk:
Brug aldrig regnvand, rent, demineraliseret vand eller rent, distilleret vand fra butikker eller vand, der indeholder tilsætningsstoffer (som stivelse, parfume eller vand til husholdningsudstyr). Sådanne additiver kan påvirke dampegenskaberne og ved høje temperature lave aflejringer i dampgeneratorens kammer, der kan plette dit vasketøj og forårsage for tidlig aldring af udstyret.
Dette bør kun gøres, når apparatet har været taget ud af stikket i mere end to timer.
Det er muligvis ikke sikkert at fjerne kalkopsamlerhætten, hvis apparatet ikke er afkølet korrekt. Med højtrykskedlen hjælper det at generere en stærk og ensartet damp, og det er vigtigt først at fjerne kalkopsamlerhætten, når apparatet har været slukket i mere end to timer. Dette gør det muligt for kedlens tryk at falde til et sikkert niveau til frigørelse af kalk/tilkalkning.

For at fjerne kedelsten fra dit apparat skal du følge anvisningerne herunder:
Dit apparat er enten ikke tilsluttet til en stikkontakt eller måske det er ikke tændt ==> Kontroller, at dit apparat er korrekt tilsluttet til en stikkontakt og at det er tændt "I".
Vandniveauet i tanken er for lavt ==> Træk stikket ud og fyld tanken.
Pumpen er ikke spædet ==> Tryk på og hold knappen damp nede i et par sekunder for at spæde pumpen.
Den udtagelige tank er ikke korrekt installeret ==> Kontroller, at tanken sidder korrekt i apparatet.
Produktet er i tilstanden "Stand-by" ==> Tryk på knappen "On-Off" og vent på at den holder op med at blinke.
Dit apparat er enten ikke tilsluttet til en stikkontakt eller måske det er ikke tændt ==> Kontroller, at dit apparat er korrekt tilsluttet til en stikkontakt og at det er tændt "I".
Produktet er i tilstanden "Stand-by" ==> Tryk på knappen "On-Off" og vent på at den holder op med at blinke.
Tanken er ikke installeret korrekt eller lukkeventilen er ikke lukket korrekt ==> Kontroller, at ventilen er lukket og at tanken sidder korrekt i apparatet.
Dit apparat er tilkalket, læs afsnittet "Afkalkning" i håndbogen.
Du har brugt afkalkende kemikalier eller tilsætningsstoffer i vandet.
Tilføj aldrig sådanne produkter til vandtanken. De indeholder organisk affald eller mineraler, der fortættes under indflydelse af varme og fremkalder spruttende vand, drypning af brunt vand, eller at dit apparat ældes for tidligt.
Du har brugt afkalkende kemikalier eller tilsætningsstoffer i vandet.
Tilføj aldrig sådanne produkter til vandtanken. De indeholder organisk affald eller mineraler, der fortættes under indflydelse af varme og fremkalder spruttende vand, drypning af brunt vand, eller at dit apparat ældes for tidligt.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Når kogeenheden er skyllet, skal du trykke på og holde genstartknappen nede i ca. 3 sekunder for at få lyset til at stoppe med at blinke.
Du har trykket 3 efterfølgende gange let på dampknappen, hvilket udløser "Boost"-indstilling. Dampen aktiveres så automatisk i nogle få sekunder.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.