TEFAL SV805 - EXPRESS ANTI-CALC SV8051+2+3+4+5

SV805 - EXPRESS ANTI-CALC SV8051+2+3+4+5 Ekstra kraftfuld og let at bruge

Med damp, der er kraftfuld nok til at fjerne folder fra ethvert stof, leverer Express anti-kalk strygejernet med dampgenerator hurtige og pålidelige resultater, med en ny aftagelig kalk-indsamler, der er nem at vedligeholde og designet til at holde. Denne højeffektive dampstation kommer med et No-Setting-system, der garanterer en sikker strygning uden risiko for at brænde dig. Samtidig sikrer en avanceret strygesålsteknologi et fuldstændig ubesværet glid.

Reference: SV8052E0

Det kraftfulde og enkle strygejern med dampgenerator

Express anti-calc strygejernet med dampgenerator kombinerer et avanceret vedligeholdelsessystem med en exceptionel dampkraft, der er ideel til enhver type stof, hvilket giver hurtige og lette resultater med en fremragende ydeevne år efter år. En ny, aftagelig kalk-indsamler gør vedligeholdelse let og sikrer længere levetid med høj effektivitet. Et kontinuerligt dampudslip på 120 g/min og et 6,5 bar pumpetryk giver hurtigere strygning, mens den rå kraft af et 450 g/min dampskud udglatter selv de mest stædige folder. Få den fuldendte strygeoplevelse med dampstationen, der blandt andet kommer med den langtidsholdbare Durilium AirGlide Autoclean® strygesål®, der har et fremragende glid og flere avancerede funktioner for maksimal komfort. Derudover inkluderes også en særlig ’lydløs pumpe’-teknologi, der gør det muligt at stryge i fred og ro.
Egenskaber
 • Aftagelig kalkindsamler sikrer lang levetid

  Avanceret afkalkningsteknologi sikrer langvarig ydeevne med et nyt, aftageligt kalkindsamlingssystem, der gør vedligeholdelsen lettere end nogensinde før. Kommer også med praktisk tilbehør til let vedligeholdelse.

 • Tefals ekstra kraftfulde dampgenerator

  Et pumpetryk på 6,5 bar forenes med et 120 g/min dampudslip og sørger for hurtige og effektive resultater - med den rå kraft af et 450 g/min dampskud til at glatte selv de mest stædige folder ud.

 • Exceptionel strygesål med perfekt glid

  Durilium AirGlide strygesålen har et fremragende glid, der giver dig en ubesværet og behagelig strygeoplevelse - med optimal dampfordeling og Autoclean belægning, der gør vedligeholdelse let.

 • ’No-Setting’-systemet giver en tryg og sikker strygning

  Ubesværet, tryg strygning af enhver type stof med ’No-Setting’-teknologien: en perfekt kombination af damp og temperatur - 100% sikker strygning uden risiko for at blive brændt.

 • Perfekt til sidste sekunds ’ud ad døren’-opfriskning

  Den brugervenlige, vertikale dampfunktion har en lynhurtig opvarmningstid på kun 30 sekunder, der gør den perfekt egnet til sidste sekunds-opfriskning, når du skal skynde dig ud af døren.

 • ’Lydløs pumpe’-teknologi for den yderste komfort

  Oplev et højere niveau af komfort ved hjælp af avanceret ’lydløs pumpe’-teknologi, der giver en mere behagelig strygeoplevelse.

 • Let transportabel og ekstremt praktisk

  Det let transportable låsesystem garanterer fuld sikkerhed under transport og opbevaring - med en aftagelig vandtank for en ubesværet strygning.

 • default

  Produktet er reparerbart i 10 år

  • Designet til nem reparation • Hurtig levering af billige reservedele i 10 år • 6500 reparationscentre på verdensplan

Tilbehør
Funktioner
Effekt 2800  
Dampoutput 120  g/min
Dampskud 450  g/min
Vandpumpe 6.5  bar
Lodret damp    
Indstilling af damp & temperatur Ingen indstilling er nødvendig  
Opvarmningstid 2  min
Strygesål-teknologi Durilium Airglide Autoclean  
Strygesålens glideevne *****  
Strygesålens holdbarhed / ridseresistens *****  
Kontinuerlig dampspredning Spids, side og kerne  
Komforthåndtag    
Lydløs teknologi    
Automatisk sluk    
Sparefunktion    
Ledningslængde m  m
Låsesystem    
Vandtankens kapacitet 1.8  L
Vandtank Aftagelig  
Kontinuerlig genopfyldning    
Ledningsopbevaring El-ledning og damp-ledning  
Kalksamler    
Antikalk-funktion Removable anti-scale collector  
Kalk-advarsel    
Farver Hvid og blå  
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Vælg et bræt, der kan justeres i højden, så det passer til dig. Det bør være stabilt og robust, så du kan placere din strygeenhed på det.
Strygebrættet skal være perforeret, således at dampen kan passere gennem fibrene i stoffet for at blødgøre det og gøre strygningen nemmere. Betrækket til strygebrættet skal også være beregnet til at lade dampen slippe igennem.
For at undgå skader på strygefladen skal du følge dette råd:
• Placer altid dit strygejern på foden eller på basen (afhængigt af modellen),
• Undgå at stryge over ru emner (knapper, lynlåse osv.),
• Rengør aldrig dit strygejerns strygeflade med skure- eller metalsvampe.
Skinnende mærker kan komme på visse stykker tøj, især på mørkt tøj. Vi anbefaler, at man stryger sort tøj på vrangen og bruger den korrekte temperatur.
Hvis man stryger stoffer med blandede fibre, skal man vælge temperaturen for de mest sarte fibre.
Vigtigt: Strygejernet er længere tid om at køle ned, end det er om at varme op. Vi anbefaler, at du begynder med det tøj, der skal stryges ved lav varme.
Mængden af damp afhænger af, hvad du har indstillet temperaturen på strygejernet til. Vi vil råde dig til kun at anvende damp en gang imellem, når temperaturen på strygejernet er lav, da der i modsat fald kan forekomme synlige dråber af vand på dit vasketøj.
Inden du rengør den, skal du sikre dig, at apparatet ikke sidder i kontakten, og at bundpladen og støttepladen i jernet er kolde.
Brug ikke nogen form for vaskemiddel eller afkalkningsprodukter til at rengøre bundplade eller basisenheden. Hold aldrig jernet eller dets base under rindende vand.

• Rengøring af basisdelen:
Rengør plastikdelene fra tid til anden ved en blød, let fugtig klud.

• Rengøring af målviseren:
Vent indtil apparatet har være slukket for mindst 1 time.
Fjern måleviseren ved at løfte og dreje klappen en kvart omgang.
Rens målviseren under rindende vand og sæt til tilbage i strygejernet.

• Selvrensning af bundplade (afhængig af model):
Når indikatoren for antikalk blinker, udfør trinvis som beskrevet i denne video.
Det er normalt. Dit strygejern skaber en masse damp; denne damp kondenserer på brættet. Det kan skabe vanddråber under strygebrættet, der falder ned på gulvet.
• Du bruger et afkalkningsmiddel med kemikalier eller har tilsætningsstoffer i vandet. Du skal aldrig hælde disse produkter i vandbeholderen. Hvis det er sket, skal du kontakte et godkendt servicecenter.
• Dit rengøretøj er ikke blevet skyllet tilstrækkeligt, eller du stryger et nyt stykke tøj, der ikke er blevet rengøret endnu. Sørg for, at du har skyllet tøjet grundigt for at fjerne sæberester eller kemikalier fra nyt tøj, da disse dele kan klæbe sig fast på strygejernet.
• Dit strygejern er for varmt. Vi henviser til vores anbefalinger vedrørende temperaturindstillinger i din produktvejledning.
• Du bruger stivelse. Du skal kun sprøjte stivelse på bagsiden af stoffet, der skal stryges.
Visse former for rengøretøjsstivelse og syntetiske fibre kan sidde fast på strygejernets overflade. Rengør strygefladen.
De indvendige dele kan lave metalliske lyde, når temperaturen skifter. Det er der intet forkert i.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Nej, det er normalt, at der ved aktivering af dampen opstår støj og vibrationer. Anvendelsen af damp udløser en elektrisk pumpe.
Hvis temperaturen på dit strygejern kan justeres (afhænger af modellen), skal du kun bruge damp en gang imellem, når temperaturen på strygejernet er lav.
Temperaturen på dit strygejern er for lav til, at det kan danne damp.
Ja, det er helt normalt. Vandgennemstrømningen gør det muligt at rengøre indersiden af strygesålen.
Du skal starte strygesålens selvrensfunktion. Se venligst kapitlet om "Vedligeholdelse og rengøring" samt "Hvordan afkalker jeg min dampgenerator?".
Ja, det er helt normalt. Selvrens-funktionen starter den elektriske pumpe.
Nej. De to ledninger er separat isoleret; de er beskyttet og kontrolleret meget indgående. Men hvis du bemærker, at ledningen er beskadiget, skal den repareres af et godkendt servicecenter.
Dette system forhindrer at sålpladen blokeres. Den aktive belægning eliminerer fibre og urenheder, der ofte sætter sig på sålpladen og og forhindrer den i at glide.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.