TEFAL INDH HOB IH210

INDH HOB IH210 Elegant design for nem madlavning
Den transportable Tefal Everyday Slim induktionskogeplade har alt det praktiske og ukomplicerede ved en induktionskogeplade med letanvendelige betjeninger og et smalt og elegant design, for at tilbyde pladsbesparende løsninger og gøre hverdagslivet nemmere. Seks forhåndsindstillinger og manual betjening giver dig uendelige muligheder, med en krystalklar og brugervenlig grænseflade for perfekte resultater.

Reference: IH210801

Den transportable Tefal Everyday Slim induktionskogeplade

Dentransportable Tefal Everyday Slim induktionskogeplade er designet til spare så meget plads som muligt og stadig give kompromisløse resultater, som gør madlavning nemmere hver dag. Opdag de uendelige muligheder med seks forhåndsindstilninger (lav temperatur, simren, kogning, boost, lynstegning og stegning) plus manuel betjening for en præcis madlavning. Den brugervenlige grænseflade og det tydelige digitale display gør det legende let for dig at mestre din induktionskogeplade. Et super smalt design på kun 45 mm giver dig mulighed for at lave mad hvor som helst og når som helst på en fuldkommen sikker og nem måde. Tefal Everyday Slim induktionskogeplade er et enestående svar på alle dine behov for madlavning hver eneste dag, med forbedrede funktioner såsom varige materialer, der er nemme at rengøre, automatisk sluk, praktisk timer m.m.
Egenskaber
 • Letanvendelige hverdags madlavningsfunktioner

  Nyd en hurtig og enkelt madlavning i kraft af seks forskellige forhåndsindstillinger (lav temperatur, simren, kogning, boost, lynstegning og stening) eller manuel betjening med et nemt apparat, der lever op til alle dine behov for madlavning.

 • Smalt og bærbart 45mm design for at spare mest mulig plads

  Designet for ultimativ brugervenlighed og lethed, det kompakte bærbare format sparer mest mulig plads i køkkenet og gør hverdagslivet lettere.

 • Legende let madlavning med fuldkommen sindsro

  Induktionsmadlavning er den mest sikre og nemmeste måde at bruge et komfur på, uden flammer og automatisk detektion af kogegrej, såvel som avanceret teknologi for lynhurtige resultater ved at overføre varmen direkte til dit kogegrej.

 • Brugervenlig grænseflade

  Den brugervenlige berøringsfølsomme grænseflade er kombineret med et letlæseligt digitalt display, for en fuldstændig intuitiv oplevelse, som giver perfekte resultater på en legende let måde.

 • Varig keramisk overflade, der er nem at rengøre

  Opdag et produkt, der er fremstillet til at være holdbart med en flade, der er nem at rengøre for brugervenlighed i hverdagen kombineret med materialer af høj kvalitet for langvarig ydeevne.

 • Praktiske funktioner til hverdagsmadlavning

  7 effektniveauer (fra 300 W til 2100 W) giver uendelige madlavningsmuligheder med en 180-minutters timer med trin på 1 minut, en pausefunktion der giver dig mulighed for at starte og standse madlavningen med optimal fleksibilitet, automatisk sluk og temperaturer op til 240 °C.

 • Indbygget timer, der kan indstilles på op til 3 timer.

 • Long-lasting

Funktioner
Effekt 2100  
Antal kogeprogrammer 6  
Farver Black  
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Brug ikke apparatet. Få den udskiftet på et godkendt reparationscenter, så farer undgås.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.
Hvis du mener, at der mangler en del, bedes du ringe til vores servicecenter, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning.