TEFAL TERMOKRUS TIL AT TAGE KAFFE MED PÅ FARTEN

TERMOKRUS TIL AT TAGE KAFFE MED PÅ FARTEN Morgenkaffe på farten!

Nyd din kaffe på farten med Tefals Coffee To Go termokaffekrus. Dets skjulte tud med vippelåg holder drikkefladen ren hele dagen, mens dets rengøringsvenlige og 100% lækfri design sørger for total sindsro. Nyd både varme og kolde drikke i timevis i et slankt, praktisk design, der er perfekt til at tage med på farten!

Tefal Coffee To Go Krus: Kaffe til at tage med på farten 

Hold din morgenkaffe varm, når du er på farten! Tefals isolerede Coffee To Go kaffekrus har en skjult drikketud med vippelåg, der sikrer perfekt hygiejne hele dagen. Dets 100% lækfri låg sørger for, at hver eneste dråbe af din yndlingsdrik bliver, hvor den skal være, mens dets rengøringsvenlige låg sørger for nem rengøring. Dette rejsekrus er perfekt til såvel varme som kolde drikke. Det transportable krus med dobbelt vakuumisolation holder varme drikke varme (3 timer) og kolde drikke kolde (6 timer). Det hele afrundes af den nemt transportable 0,3 l store og slanke, praktiske form, der snildt passer i kopholdere. Fremstillet af kvalitativt rustfri stål for et slankt og holdbart design.
Egenskaber
 • Perfekt hygiejne, hele dagen

  Takket være den skjulte tud med vippelåg holder drikkefladen sig ren hele dagen.

 • 100% lækfri

  Nyd total sindsro takket være et lækfrit låg, der sørger for, at enhver dråbe af din yndlingsdrik bliver lige, hvor den skal være. 

 • Rengøringsvenlig

  Centreret låg sikrer nem rengøring.

 • Holder temperaturen på enestående vis

  Dobbelt vakuumisolation holder varme drikke varme (3 timer) og kolde drikke kolde (6 timer).

 • Ergnonomisk design

  Slank, praktisk form og 0,3 l størrelse giver et godt greb og er velegnet til kopholdere. Perfekt til at tage med på farten eller i bilen.

Vejledninger og garanti