DRINK2GO GLASS

DRINK2GO GLASS Tag den rene smag af vand med på farten
Tefal Drink2Go-vandflaske i enkelt design er udført i borsilikatglas, der sikrer, at vandet bevarer sin smag og renhed. Denne vandflaske i høj kvalitet er 100 % lækagesikker, tåler opvaskemaskine og er hygiejnisk i brug. Med sit enkle skruelåg og en kapacitet på 0,7 l er den perfekt til at drikke af på farten. Et ergonomisk bølgeformet materiale, der er let at holde om, fuldender designet. For koldt og forfriskende vand, der ser lige så godt ud, som det smager.

The Tefal Drink2Go-glasvandflaske: Ren smag

Tefal Drink2Go-glasvandflaske kombinerer smarte designfunktioner med glas i høj kvalitet og gør det nemt at opretholde væskebalancen – hvor som helst, og når som helst. Takket være det enkle skruelåg kan du drikke direkte fra flasken af borosilikatglas i høj kvalitet, som bevarer vandets lækre smag. Koldt, forfriskende vand har aldrig smagt så godt. Flasken har et ergonomisk hylster, som giver et behageligt greb og forbedret beskyttelse af glasflasken. Designet matches af praktiske funktioner: 100 % lækagesikker for at undgå spild og beskytte vandkvaliteten, tåler opvaskemaskine for nem daglig brug og komfortabel 0,7 l kapacitet, der er perfekt, når du er på farten. Drink2Go-vandflasken er helt BPA-fri og giver dig den perfekte balance mellem sundhed og bekvemmelighed.
Egenskaber
 • Glas i høj kvalitet

  Forkæl dig selv med det reneste vand takket være vandflasken i BPA-frit borosilikatglas i høj kvalitet og en fuldt ud tilfredsstillende drikkeoplevelse i et elegant design.

 • 100% lækagesikker

  En vandflaske i høj kvalitet, der er 100% lækagesikker, selv med kulsyreholdige drikkevarer.

 • Tåler opvaskemaskine

  Designet til daglig brug, med alle dele, der kan vaskes i opvaskemaskine og et låg, der er nemt at fjerne og rengøre.

 • default

  Flot design

  Den perfekte balance mellem design, komfort og beskyttelse for en bedre drikkeoplevelse.

 • 5 års garanti

  Denne holdbare vandflaske leveres med fem års garanti - kvalitet og ydeevne bygget til langvarig brug.

 • BPA-fri

  Forkæl dig selv med alle de sundhedsmæssige fordele ved koldt, forfriskende vand, der er helt fri for BPA.

Vejledninger og garanti