TEFAL TWEENY NANO

TWEENY NANO Effektiv og brugervenlig steamer

Opvarmet strygejernssål og 3 justerbare temperaturindstillinger, der tilpasser sig alle typer af stof giver, dig fordelene ved et strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt steamer.

Fremragende som steamer på rejsen

Denne 2-i-1 håndholdte steamer er den perfekte ledsager på rejsen, når du har brug for en hurtig opfriskning af dit tøj. Takket være Tweeny Nanos opvarmede strygesål og 3 justerbare temperaturindstillinger, der tilpasser sig alle typer af stof, får du fordelene ved både strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt steamer. Tweeny Nano er derfor lige så god på strygebrættet som i lodret position. Steameren har en aftagelig vandbeholder på 50 ml og bæger til nem påfyldning. Taske til Tweeny Nano medfølger til rejsen!

Efficiency & convenience at hand

Egenskaber
  • 2-i-1 steamer og strygejern

    Opvarmet strygejernssål og 3 justerbare temperaturindstillinger, der tilpasser sig alle typer af stof giver, dig fordelene ved et strygejern og bekvemmeligheden ved en håndholdt steamer.

Funktioner
YDEEVNE VEDR. DAMP & EFFEKT
Desinficerer    
BRUGSKOMFORT
Vandtank Aftagelig  
Ledningsopbevaring Velcro  
Temperature setting Manual settings  
Heated soleplate    
Usage Vertical & Horizontal  

Ofte stillede spørgsmål
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.