TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3030

ACCESS'STEAM POCKET DT3030 Tefals hurtigste og mest kompakte damper
Tefal Access Steam Pocket håndholdte damper muliggør nem tøjvedligeholdelse hjemme og på farten med et sammenklappeligt hoved og et kompakt design, der sikrer en ubesværet rejse og nem opbevaring. En lynhurtig opvarmningstid på blot 15 sekunder får dig af døren med et perfekt udseende på ingen tid. Denne let anvendelige håndholdte damper har en 19g/min dampudslip, 1300W og forbedret sikkerhed takket være en stabil bund og automatisk slukning. Dette giver dig den bedste damper til hverdagsbrug. Sikkert brug på al slags stof.

Reference: DT3030E0

Tefal Access Steam Pocket håndholdt damper

Med smarte funktioner og en ultrakompakt ramme er Tefal Access Steam Pocket håndholdte damper designet til at gøre daglig vedligeholdelse af tøj lettere uanset, hvor du befinder dig. Et eksklusivt sammenklappeligt hoved gør opbevaring let og rejser yderst bekvemme, mens den lette ramme stadig har en høj ydeevne. Med en lynhurtig opvarmningstid på 15 sekunder kan du nyde den perfekte finish, der er klar netop, når du har brug for det. Komfort matches af ydeevne med en kraft på 1300W og et kontinuerlig dampudslip på 19 g/minut. Denne damper med forbedrede sikkerhedsfunktioner - såsom damp efter behov, et fritstående design, der giver fuld stabilitet og automatisk slukning - giver perfekte resultater på en sikker og nem måde på al slags stof. Oplev den ultimative rejseklare tøjvedligeholdesespakke - uden brug af et strygebræt.
Egenskaber
 • Kompakt og eksklusivt sammenklappeligt hoved

  Et ultrakompakt design med et eksklusivt sammenklappeligt hoved sørger for nem opbevaring og maksimal komfort - i et format, der er to gange mindre end tidligere modellers - en håndholdt damper, der er klar på farten og perfekt til daglig brug.

 • Hurtigt opvarmning

  En lynhurtig opvarmningstid på 15 sekunder er det eneste, der skal til for at kunne give tøjet et hurtigt pift og sikre bedre udseende i sidste øjeblik.

 • LET DESIGN:

  Oplev forskellen med en ultralet ramme. Tøjvedligeholdelse har aldrig nemmere og mere bekvemt.

 • Kraftig hverdagsstrygning med damp

  En kraft på 1300W sikrer højeffektive strygesessioner, der er perfekte til daglige vedligeholdelsesbehov af tøj.

 • Gode dampningsresultater

  Et kontinuerligt dampudslip på 19 g/minut giver pålidelige resultater, der er perfekte til et sidste øjebliks pift, så du ser så godt ud, du kan både hjemme og på farten.

 • Drop strygebrættet

  Oplev nem tøjvedligeholdelse hver dag uden brug af et strygebræt. En simpel tøjbøjle er alt, der skal til for at få glat tøj uden folder.

 • Opfrisker og desinficerer

  Den intense dampkraft slår bakterier, mider, lugte, pollen og allergener ihjel, så tøjet er friskt og hygiejnisk.

 • Forbedrede sikkerhedsfunktioner

  Det fritstående design giver en god dampoplevelse. Fremstillet med betjeningsknap, der gør, at dampen kun aktiveres, når du har brug for det, mens det slukker automatisk, når du ikke længere bruger det.

 • Suitable for all kinds of garments

  Benefit from last-minute touch-ups and high-precision steaming that's safe to use on your entire wardrobe, with steaming for all fabrics, even the most delicate, like silk.

 • default

  Everyday use and on the go

  The ultra-lightweight format makes steaming more comfortable at home and offers total convenience for all your travel needs.

Tilbehør
Funktioner
Effekt 1300  W
Usage Vertical  
Dampoutput Op til 16  g/min
Indikator for damp klar til brug    
Dampbetjening på håndtag    
Farver Sort og hvid og sommerrødme  
Type stik EUR  
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Dit apparat er enten ikke tilsluttet til en stikkontakt eller måske det er ikke tændt ==> Kontroller, at dit apparat er korrekt tilsluttet til en stikkontakt og at det er tændt "I".
Vandniveauet i tanken er for lavt ==> Træk stikket ud og fyld tanken.
Pumpen er ikke spædet ==> Tryk på og hold knappen damp nede i et par sekunder for at spæde pumpen.
Den udtagelige tank er ikke korrekt installeret ==> Kontroller, at tanken sidder korrekt i apparatet.
Produktet er i tilstanden "Stand-by" ==> Tryk på knappen "On-Off" og vent på at den holder op med at blinke.
Dit apparat er enten ikke tilsluttet til en stikkontakt eller måske det er ikke tændt ==> Kontroller, at dit apparat er korrekt tilsluttet til en stikkontakt og at det er tændt "I".
Produktet er i tilstanden "Stand-by" ==> Tryk på knappen "On-Off" og vent på at den holder op med at blinke.
Tanken er ikke installeret korrekt eller lukkeventilen er ikke lukket korrekt ==> Kontroller, at ventilen er lukket og at tanken sidder korrekt i apparatet.
Dit apparat er tilkalket, læs afsnittet "Afkalkning" i håndbogen.
Knappen "Damp" står i stillingen kontinuerlig damp. Slå den fra ved at trykke en gang på den.
Du har brugt afkalkende kemikalier eller tilsætningsstoffer i vandet.
Tilføj aldrig sådanne produkter til vandtanken. De indeholder organisk affald eller mineraler, der fortættes under indflydelse af varme og fremkalder spruttende vand, drypning af brunt vand, eller at dit apparat ældes for tidligt.
Du har brugt afkalkende kemikalier eller tilsætningsstoffer i vandet.
Tilføj aldrig sådanne produkter til vandtanken. De indeholder organisk affald eller mineraler, der fortættes under indflydelse af varme og fremkalder spruttende vand, drypning af brunt vand, eller at dit apparat ældes for tidligt.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.
Hvis du mener, at der mangler en del, bedes du ringe til vores servicecenter, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning.