TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] GV9611

PRO EXPRESS ULTIMATE [+] GV9611 Den mest kraftfulde [+] smart Fra Tefal

Pro Express Ultimate [+] damper giver dig professionel ydeevne takket være kombinationen af det mest kraftfulde dampudslip og den nye Smart Steam teknologi, som er en intelligent sensor, der genkender bevægelsen af damperen og automatisk lader damp slippe ud for den perfekte strygeoplevelse.
Med dens unikke dampkraft og smarte avancerede funktioner, er det nye TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] din højteknologiske allierede, som garanterer den bedste strygeoplevelse, med perfekte resultater uden sved på pande.

Reference: GV9611E0

DEN MEST KRAFTFULDE damper * MED INTELLIGENT SENSOR TIL ULTIMATIV TØJVEDLIGEHOLDELSE

*fra Tefal

Pro Express Ultimate [+] giver dig professionel ydeevne takket være kombinationen af det mest kraftfulde dampudslip og den nye Smart Steam teknologi, som er en intelligent sensor, der genkender bevægelsen af din damper og automatisk lader damp slippe ud for en perfekt strygeoplevelse. Denne nemt brugbare damper med højt tryk giver kortere strygesessioner og høj effektivitet ved at kombinere en ny højtryks-kedelteknologi og et kontinuerligt dampudslip på op til 180g/minut, mens det stærke dampskud på 630g/minut klarer selv de mest genstridige folder. Et intuitivt Direct Control panel sidder for din nemheds skyld på håndtaget, så du sparer tid, da du kan justere indstillingerne, når du skifter mellem forskellige slags stofarter. Det eksklusive dobbelte beskyttelsessystem lader dig stryge med sindsro takket være den unikke kalksamler, der sikrer langtidsholdbar dampning og anti-drip Protect System, der holder dit tøj pletfri. Med dens unikke dampkraft og smarte funktioner, er det nye TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE [+] din højteknologiske allierede, som garanterer den bedste strygeoplevelse, med perfekte resultater uden sved på pande.
Egenskaber
 • Smart Steam teknologi

  Smart Steam teknologi er en intelligent sensor, som genkender bevægelsen af dit jern og automatisk lader damp slippe ud for en perfekt strygeoplevelse

 • PROFESSIONEL EFFEKTIVITET

  Det mest kraftfulde* dampgenerator med højtryks-kedelteknologi op til 8 bar.

  *fra Tefal

 • Perfekte resultater

  Den ultimative dampteknologi optimerer vandindtaget for at afgive et enestående og kontinuerligt dampudslip på 180/minut, der til hver en tid sikrer perfekte resultater gang på gang samt gør det nemt at klare selv de mest genstridige folder.

 • Kraftfuldt dampskud

  Et intenst dampskud klarer selv de mest genstridige folder, ideel til at stryge kraftige stoffer.

 • Giv dit tøj en perfekt omhu

  Bliv fri for bekymringer med en eksklusiv dobbelt beskyttelse: Protect Systemet forvandler dråber og udslip til damp og forebygger pletter, mens kalk-samleren gør det nemt at fjerne kalk.

 • Meget stille

  2X mere støjsvag end den nuværende GV958-serie giver mere anvendelseskomfort uden at gå på kompromis med ydeevne

 • Intuitivt kontrolpanel lige ved hånden

  Intuitivt kontrolpanel nu anbragt på håndtaget med 5 forudbestemte indstillinger sikrer, at kombinationen af damp og temperatur passer perfekt til al slags stof

 • Durilium AirGlide Autoclean ultratynd sålplade

  Den nye Durilium AirGlide teknologi giver det bedste glid fra Tefal for en hurtig og problemfri strygning med 33% bedre glideevne og langvarig ydeevne.

 • Praktisk, aftagelig vandtank

  Den aftagelige vandtank kan fyldes op på et vilkårligt tidspunkt under strygningen.

   

 • Nem og sikker transport

  Låsesystemet giver mulighed for at bære og opbevare udstyret på en nem og sikker måde.

 • Tilbehør: dørkrog

  Til dine morgensessioner i sidste øjeblik, kan du bruge dørkrogen, så du kan stryge oprejst.

Tilbehør
Funktioner
YDEEVNE VEDR. DAMP & EFFEKT
Effekt 2600  W
Dampoutput 180  g/min
Dampskud 630  g/min
Damptryk 8  bar
Lodret damp    
Opvarmningstid 2  min
Højtrykskoger    
STRYGESÅLENS YDEEVNE
Strygesål-teknologi Durilium Airglide Autoclean  
Strygesålens glideevne *****  
Strygesålens holdbarhed / ridseresistens *****  
Kontinuerlig dampspredning Spids, side og kerne  
Præcisionsspids    
Koncentreret dampskud ved strygesålens spids    
BRUGSKOMFORT
Komforthåndtag    
Lydløs teknologi    
Antidryp    
Automatisk sluk    
Sparefunktion    
Ledningslængde 1.7  m
Låsesystem    
Vandtankens kapacitet 1.9  L
Stabil holder    
Vandtank Aftagelig  
Detektor for tom tank    
Kontinuerlig genopfyldning    
Ledningsopbevaring El-ledning og damp-ledning  
HOLDBARHED
Kalksamler    
Antikalk-funktion Removable anti-scale collector  
Kalk-advarsel    
ANDRE EGENSKABER
Farver Hvid og Aqua  
Andet Tilbehør: dørkrog  
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Vælg et bræt, der kan justeres i højden, så det passer til dig. Det bør være stabilt og robust, så du kan placere din strygeenhed på det.
Strygebrættet skal være perforeret, således at dampen kan passere gennem fibrene i stoffet for at blødgøre det og gøre strygningen nemmere. Betrækket til strygebrættet skal også være beregnet til at lade dampen slippe igennem.
Denne funktion gør det muligt at stryge tøj på stedet eller på en bøjle.
I den forbindelse indstilles strygetemperaturknappen til maksimum positionen.
• Lad tøjet hænge på bøjlen og træk forsigtigt i det med den ene hånd.
• Tryk på dampstyringsknappen med små afbrydelser og bevæg jernet oppefra og ned.
Da dampen er meget varm, blødgør den fibrene og fjerner krøller.
Bemærk: Brug aldrig den lodrette dampfunktion på et stykke stof, der bæres af nogen.
Ja, og det skyldes, at dampen dannes i et særskilt område væk fra strygejernets strygeflade. Dette gør det muligt at opnå damp på selv den laveste varmeindstilling som eksempelvis silke. Men da strygejernets temperatur er indstillet til den laveste indstilling, skal du også indstille dampudtagets styrehjul (afhængigt af modellen) til den laveste position, da der ellers vil komme vanddråber i dampen.
For at undgå skader på strygefladen skal du følge dette råd:
• Placer altid dit strygejern på foden eller på basen (afhængigt af modellen),
• Undgå at stryge over ru emner (knapper, lynlåse osv.),
• Rengør aldrig dit strygejerns strygeflade med skure- eller metalsvampe.
Skinnende mærker kan komme på visse stykker tøj, især på mørkt tøj. Vi anbefaler, at man stryger sort tøj på vrangen og bruger den korrekte temperatur.
Hvis man stryger stoffer med blandede fibre, skal man vælge temperaturen for de mest sarte fibre.
Vigtigt: Strygejernet er længere tid om at køle ned, end det er om at varme op. Vi anbefaler, at du begynder med det tøj, der skal stryges ved lav varme.
Vandhanevand:
Dit apparat er beregnet til brug med vand fra hanen. Hvis dit vand er meget hård (hårdhed højere end 30°f eller 17°dH eller 21°c), bland 50 % vandhanevand med 50 % distilleret vand (kan købes i butikker).
In nogle områder ved havet kan saltindholdet være højt i dit vand. Brug i dette tilfælde kun destilleret vand.

Blødgøringsmiddel:
Der er flere slags blødgøringsmidler, og vandet i de fleste af dem kan bruges i dampgeneratoren. Dog kan nogle blødgøringsmidler, især dem, der bruger kemikalier som salt, kan forsårsage hvide eller brune stænk. Det gælder i særlig grad for filterdunke.
Hvis du oplever denne slags problemer, foreslår vi, at du prøver at bruge ubehandlet eller flaskevand.

Husk:
Brug aldrig regnvand, rent, demineraliseret vand eller rent, distilleret vand fra butikker eller vand, der indeholder tilsætningsstoffer (som stivelse, parfume eller vand til husholdningsudstyr). Sådanne additiver kan påvirke dampegenskaberne og ved høje temperature lave aflejringer i dampgeneratorens kammer, der kan plette dit vasketøj og forårsage for tidlig aldring af udstyret.
Inden vedligeholdelse skal du sikre, at apparatet er taget ud at stikkontakten samt at strygefladen, kogeenheden og støtteenheden er kølet helt ned (mindst 2 timer efter strygning).
Brug ikke nogen vedligeholdelses- eller afkalkningsprodukter til at rengøre strygefladen eller basen. Hold aldrig strygejernet eller basen under rindende vand.
Rengøring af base-enheden:
• Tør plastikdelene af fra tid til anden med en fugtig klud.
Vedligeholdelse af kogeenheden (en gang om måneden):
• Bemærk: For at forlænge kogeenhedens effektivitet og undgå kalkaflejringer skal du skylle kogeenheden efter 10 ganges brug (ca. en gang om måneden).
• Kontroller, at generatoren er kølet ned og har været frakoblet strømmen i mere end 2 timer.
• Løsn langsomt kogeenhedens dæksel. Hvis din generators kogeenhed har en antikalk-stang, skal den tages ud og skylles under rindende vand, inden den sættes tilbage i kogeenheden.
• Brug en kande til at fylde kogeenheden med postevand, indtil den er 3/4 fuld.
• Ryst basen let et par sekunder og tøm den helt over rengøren.
• For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du foretager denne handling en gang til.
Hvis du bor i et område med hårdt vand, skal dette gøres oftere. Frem for alt må du ikke bruge et afkalkningsprodukt til at rengøre kogeenheden, da dette kan beskadige den.
Nej. Når du starter eller bruger dampgeneratoren, hører du muligvis en pumpende eller vibrerende støj sammen med en klikkende lyd. Dette er helt normalt og skyldes blot, at pumpen fører vand ind i kogeenheden, eller at dampventilen er åben.
Når kogeenheden er skyllet, skal du trykke på og holde genstartknappen nede i ca. 3 sekunder for at få lyset til at stoppe med at blinke.
Antikalk-ventilen er muligvis ikke strammet korrekt eller pakningen på indersiden af hætten er forsvundet.
Ja. Men hvis du bemærker, at dampledningen er beskadiget, skal du få den repareret af en autoriseret servicepartner.
Placer strygejernets temperaturstyring på den type stof, der stryges og indstil dampudtaget (hvis temperaturstyring er indstillet til syntetisk, skal dampstyringen være indstillet på MIN).
Det er normalt. Dit strygejern skaber en masse damp; denne damp kondenserer på brættet. Det kan skabe vanddråber under strygebrættet, der falder ned på gulvet.
Hvis kogeenheden ikke fungerer, eller hvis det røde lys på kontrolpanelet tænder, selvom der stadig er vand tilbage i beholderen, anbefaler vi, at du kontrollerer at vandbeholderen ikke er tom. Du kan også kontrollere, at den aftagelige vandbeholder (afhængigt af modellen) er trykket helt ned på plads, og efterfølgende kan du trykke på nulstillingsknappen, der er placeret i kontrolpanelet. Endvidere kan dampudtagets styrehjul være indstillet til minimum (afhængigt af modellen); drej derfor hjulet op for at øge dampen.
Hvis det røde vandlys blinker, er der ikke noget vand i beholderen eller beholderen er ikke skubbet helt på plads.
Dette kan skyldes:
• At du forsøger at bruge damp inden strygejernet er varmt nok. Afhængigt af generatormodellen kan dampudslippet mindskes, når der stryges ved lave temperaturer, ved at man justerer på dampudtagets hjul på kontrolpanelet. Vent på at temperaturstyringens lys slukker, før du begynder at stryge.
• Vandet kan have kondenseret i rørerne, fordi du bruger dampen for første gang, eller fordi du ikke har brugt den i noget tid. Hvis det er tilfældet, skal du holde strygejernet væk fra strygebrættet og trykke på dampstyringsknappen, indtil det producerer damp.
• Overdreven brug af turbodampfunktionen kan køle strygefladen ned. Sker det, skal du holde op med at bruge turbodampfunktionen og lade temperaturstyringslyset tænde og slukke igen, inden du atter bruger denne funktion.
• Kogeenheden er muligvis for fuld. Undlad at fylde den helt op.
Generatorens sikkerhedsmekanisme er blevet aktiveret. Du skal få generatoren tjekket af en autoriseret servicetekniker.
• Du bruger et afkalkningsmiddel med kemikalier eller har tilsætningsstoffer i vandet. Du skal aldrig hælde disse produkter i vandbeholderen. Hvis det er sket, skal du kontakte et godkendt servicecenter.
• Dit rengøretøj er ikke blevet skyllet tilstrækkeligt, eller du stryger et nyt stykke tøj, der ikke er blevet rengøret endnu. Sørg for, at du har skyllet tøjet grundigt for at fjerne sæberester eller kemikalier fra nyt tøj, da disse dele kan klæbe sig fast på strygejernet.
• Dit strygejern er for varmt. Vi henviser til vores anbefalinger vedrørende temperaturindstillinger i din produktvejledning.
• Du bruger stivelse. Du skal kun sprøjte stivelse på bagsiden af stoffet, der skal stryges.
Visse former for rengøretøjsstivelse og syntetiske fibre kan sidde fast på strygejernets overflade. Rengør strygefladen.
De indvendige dele kan lave metalliske lyde, når temperaturen skifter. Det er der intet forkert i.
Ja, det er normalt. Det skyldes, at der strømmer koldt vand ind i kogeren, som indeholder varmt vand.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Nej, trykket er forholdsvis lavt. Apparatet har to sikkerhedssystemer.
• En ventil hindrer for højt tryk og i tilfælde af funktionsfejl på apparatet tillader den, at den ekstra damp slipper ud.
• En varmesikring undgår overophedning.
En dampgenerator er et meget kraftigt strygejern, der skaber store mængder af kraftig damp i en separat kogeenhed, og som pumper denne damp ud i en konstant og ensartet strøm via strygejernets strygeflade og direkte ind i tøjet. Fordelen er, at dette halverer din strygetid og producerer fantastiske strygeresultater. En dampstation svarer til et almindelig strygejern, men den har en større vandbeholder. Vandet pumpes op i strygejernet, og dampen dannes i strygejernet, og ikke i en separat kogeenhed. Dampproduktionen er konstant, men ikke så kraftig som en dampgenerator.
Dannelsen af kalk kan undgås, fordi vandet ikke er i direkte kontakt med varmeelementet, der er placeret på ydersiden af beholderen. Men beholderen skal skylles efter 10 gange for at undgå kalkaflejringer.
Nej. De to ledninger er separat isoleret; de er beskyttet og kontrolleret meget indgående. Men hvis du bemærker, at ledningen er beskadiget, skal den repareres af et godkendt servicecenter.
«ECO»-funktionen gør det muligt for dig at mindske strømforbruget. Det betyder, at der bruges mindre elektricitet, og derfor dannes der er smule mindre damp.
Disse funktioner betyder, at din dampgenerator er udstyret med en elektronisk regulator, der tilbyder dig den perfekte temperatur- og dampkombination, hvilket giver dig mulighed for at stryge alt dit tøj uden risiko, og uden du behøver at sortere det.
Dette system forhindrer at sålpladen blokeres. Den aktive belægning eliminerer fibre og urenheder, der ofte sætter sig på sålpladen og og forhindrer den i at glide.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.
Hvis du mener, at der mangler en del, bedes du ringe til vores servicecenter, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning.