TEFAL EXPRESS POWER SV8060+1+2

EXPRESS POWER SV8060+1+2 Kraftfuld og nem at bruge

Med Express Power-dampgeneratoren får du altid hurtige og pålidelige strygeresultater. Det kraftige damptryk fjerner effektivt krøller og folder fra alle typer stof, og den aftagelige kalkopsamler sikrer nem vedligeholdelse og lang levetid. Temperatur og dampmængde er automatisk indstillet til at passe til alle tekstiler, så du trygt kan stryge dit tøj uden at bekymre dig om brandmærker. Den selvrensende strygesål Durilium Airglide glider rigtig godt, så du kan klare strygningen uden besvær.

Reference: SV8060E0

Kraftig dampgenerator med lang levetid

Dampgeneratoren Express Power har et praktisk rensesystem med aftagelig kalkopsamler, der gør vedligeholdelsen ekstra nem. Det giver dampstationen lang levetid og fastholder den høje ydelse. Den kraftfulde dampafladning er velegnet til alle typer af tekstiler, hvilket sikrer, at du hurtigt og ubesværet kan få din strygning fra hånden. Med et pumpetryk på 6,6 bar og kontinuerlig damp på 130 g/min glatter du effektivt vasketøjet, og det kraftige 450 g/min dampskud fjerner selv de mest genstridige folder. Pumpen er specielt designet til at være stille, så du slipper for unødvendig støj under strygning. Strygesålen Durilium AirGlide er selvrensende og glider rigtig godt.
Egenskaber
 • Aftagelig kalkopsamler

  Effektivt antikalk-system med aftagelig kalkopsamler, der letter vedligehold og opretholder ydelsen over tid. Et praktisk tilbehør, der forenkler vedligehold, medfølger.

 • Ekstra kraftig

  Med et pumpetryk på 6,6 bar og kontinuerlig damp på 130 g/min glatter du effektivt tøjet, og det kraftige dampskud på 450 g/min fjerner selv de mest genstridige folder og krøller.

 • Fremragende glid

  Strygesålen Durilium Airglide glider rigtig godt og sørger for en optimal fordeling af damp, så du får strygningen klaret uden besvær. Sålen har en selvrensende belægning, der sørger for nem vedligehold.

 • Ingen kringlede indstillinger

  Temperatur og dampmængde er automatisk indstillet, så den passer til alle typer af tekstiler, så du ikke skal bekymre dig om brandmærker eller besværlige indstillinger.

 • Vertikal dampning

  Dampgeneratoren kan nemt bruges til tøjdampning og skal kun bruge 30 sekunder til at blive klar til vertikal brug. Frisk dit tøj op på ingen tid!

 • Støjsvagt pumpesystem

  Pumpen er specielt udviklet til støjsvag drift, så du slipper for unødig støj, mens du stryger.

 • Sikker flytning og opbevaring

  Låsesystemet fastgør sikkert strygejernet til basen, hvilket gør det sikkert og nemt både at flytte og opbevare dampgeneratoren. Vandtanken rummer 1,8 liter og kan nemt tages af og fyldes op.

 • Produktet kan repareres i 10 år

  • Designet til nem reparation • Hurtig levering af reservedele i 10 år • 6.500 godkendte servicecentre over hele verden

 • Sanitize your garments

Tilbehør
Funktioner
STEAM & POWER PERFORMANCE
Effekt 2800  W
Dampoutput 130  g/min
Dampskud 450  g/min
Vandpumpe 6.6  bar
Lodret damp    
Opvarmningstid 2  min
Steam hose length 1.70  m
SOLEPLATE PERFORMANCES
Strygesål-teknologi Durilium Airglide Autoclean  
Strygesålens glideevne *****  
Strygesålens holdbarhed / ridseresistens *****  
Kontinuerlig dampspredning Spids, side og kerne  
COMFORT IN USE
Komforthåndtag    
Lydløs teknologi    
Antidryp    
Automatisk sluk    
Sparefunktion    
Ledningslængde 1.6  m
Låsesystem    
Vandtankens kapacitet 1.8  L
Vandtank Aftagelig  
Detektor for tom tank    
Kontinuerlig genopfyldning    
Ledningsopbevaring El-ledning og damp-ledning  
DURABILITY
Kalksamler    
Antikalk-funktion Removable anti-scale collector  
Kalk-advarsel    
Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Vælg et bræt, der kan justeres i højden, så det passer til dig. Det bør være stabilt og robust, så du kan placere din strygeenhed på det.
Strygebrættet skal være perforeret, således at dampen kan passere gennem fibrene i stoffet for at blødgøre det og gøre strygningen nemmere. Betrækket til strygebrættet skal også være beregnet til at lade dampen slippe igennem.
For at undgå skader på strygefladen skal du følge dette råd:
• Placer altid dit strygejern på foden eller på basen (afhængigt af modellen),
• Undgå at stryge over ru emner (knapper, lynlåse osv.),
• Rengør aldrig dit strygejerns strygeflade med skure- eller metalsvampe.
Skinnende mærker kan komme på visse stykker tøj, især på mørkt tøj. Vi anbefaler, at man stryger sort tøj på vrangen og bruger den korrekte temperatur.
Hvis man stryger stoffer med blandede fibre, skal man vælge temperaturen for de mest sarte fibre.
Vigtigt: Strygejernet er længere tid om at køle ned, end det er om at varme op. Vi anbefaler, at du begynder med det tøj, der skal stryges ved lav varme.
Mængden af damp afhænger af, hvad du har indstillet temperaturen på strygejernet til. Vi vil råde dig til kun at anvende damp en gang imellem, når temperaturen på strygejernet er lav, da der i modsat fald kan forekomme synlige dråber af vand på dit vasketøj.
Inden du rengør den, skal du sikre dig, at apparatet ikke sidder i kontakten, og at bundpladen og støttepladen i jernet er kolde.
Brug ikke nogen form for vaskemiddel eller afkalkningsprodukter til at rengøre bundplade eller basisenheden. Hold aldrig jernet eller dets base under rindende vand.

• Rengøring af basisdelen:
Rengør plastikdelene fra tid til anden ved en blød, let fugtig klud.

• Rengøring af målviseren:
Vent indtil apparatet har være slukket for mindst 1 time.
Fjern måleviseren ved at løfte og dreje klappen en kvart omgang.
Rens målviseren under rindende vand og sæt til tilbage i strygejernet.

• Selvrensning af bundplade (afhængig af model):
Når indikatoren for antikalk blinker, udfør trinvis som beskrevet i denne video.
Det er normalt. Dit strygejern skaber en masse damp; denne damp kondenserer på brættet. Det kan skabe vanddråber under strygebrættet, der falder ned på gulvet.
• Du bruger et afkalkningsmiddel med kemikalier eller har tilsætningsstoffer i vandet. Du skal aldrig hælde disse produkter i vandbeholderen. Hvis det er sket, skal du kontakte et godkendt servicecenter.
• Dit rengøretøj er ikke blevet skyllet tilstrækkeligt, eller du stryger et nyt stykke tøj, der ikke er blevet rengøret endnu. Sørg for, at du har skyllet tøjet grundigt for at fjerne sæberester eller kemikalier fra nyt tøj, da disse dele kan klæbe sig fast på strygejernet.
• Dit strygejern er for varmt. Vi henviser til vores anbefalinger vedrørende temperaturindstillinger i din produktvejledning.
• Du bruger stivelse. Du skal kun sprøjte stivelse på bagsiden af stoffet, der skal stryges.
Visse former for rengøretøjsstivelse og syntetiske fibre kan sidde fast på strygejernets overflade. Rengør strygefladen.
De indvendige dele kan lave metalliske lyde, når temperaturen skifter. Det er der intet forkert i.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Nej, det er normalt, at der ved aktivering af dampen opstår støj og vibrationer. Anvendelsen af damp udløser en elektrisk pumpe.
Hvis temperaturen på dit strygejern kan justeres (afhænger af modellen), skal du kun bruge damp en gang imellem, når temperaturen på strygejernet er lav.
Temperaturen på dit strygejern er for lav til, at det kan danne damp.
Ja, det er helt normalt. Vandgennemstrømningen gør det muligt at rengøre indersiden af strygesålen.
Du skal starte strygesålens selvrensfunktion. Se venligst kapitlet om "Vedligeholdelse og rengøring" samt "Hvordan afkalker jeg min dampgenerator?".
Ja, det er helt normalt. Selvrens-funktionen starter den elektriske pumpe.
Nej. De to ledninger er separat isoleret; de er beskyttet og kontrolleret meget indgående. Men hvis du bemærker, at ledningen er beskadiget, skal den repareres af et godkendt servicecenter.
Dette system forhindrer at sålpladen blokeres. Den aktive belægning eliminerer fibre og urenheder, der ofte sætter sig på sålpladen og og forhindrer den i at glide.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.
Hvis du mener, at der mangler en del, bedes du ringe til vores servicecenter, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning.