TEFAL PERFECTBAKE

PERFECTBAKE Hemmeligheden bag perfekte kager dag efter dag!

Tefal Perfectbake-forme sikrer exceptionel bagning og langvarig ydeevne med design af høj kvalitet. Opnå perfekte resultater med bageforme og -plader med Bake+ non-stick belægning, som tillader ubesværet udtagning af dine foretrukne tærter og nem rengøring.

 

 

 

 

Tefal Perfectbake bageforme

 

 

 

 

Tefal Perfectbake-formen er en del af et sortiment med holdbare bageforme og -plader af høj kvalitet, som er designet til at give perfekte resultater hver eneste dag. Takket være vores eksklusive non-stick belægning, sikrer Perfectbake bageformene en perfekt udtagning af alle dine foretrukne desserter hver eneste dag —fra lækre, luftige kager til uimodståelige tærter. Denne meget stærke kageform er fremstillet med 100% genbrugs-aluminium, der er op til dobbelt så stærkt som klassisk aluminium, for en robust ydeevne, du kan stole på. Opdag en perfekt ensartet varmespredning for et fejlfrit, gyldenbrunt resultat, der får tænderne til at løbe i vand. Resultaterne er bakket op af brugervenlighed med en non-stick belægning af høj kvalitet, som tillader en ubesværet rengøring og en perfekt bagning hver eneste dag, der holder distancen.        
Egenskaber
  • Daglig ydeevne med den perfekte belægning

    Oplev de perfekte bageforme og -plader til hverdagsbrug, med en eksklusiv non-stick belægning og et format, der er designet til fejlfri udtagning af alle dine foretrukne kager og tærter.

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Vejledninger og garanti