TEFAL Recycle!

Recycle!
Recycle er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket er med til at beskytte miljøet, samtidig med at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Recycle har en ekstra holdbar og ridsefri belægning i titanium, som holder op til 6 gange så længe som Tefals standardbelægninger i titanium. Hårde krystaller giver maksimal modstandskraft, hvilket betyder, at du også kan bruge metalredskaber, når du laver mad.

Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt til at starte tilberedningen. Tefals Thermo-Fusion™ bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade. På denne måde får dine retter nemt den perfekte stegeoverflade, tekstur og smag – hver gang. Kan anvendes på alle komfurer, også induktion. Tefal har en 100 % sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver.
Egenskaber
 • Non-stick belægning i titanium

  Recycle har en ekstra holdbar og ridsefri belægning i titanium, som holder op til 6 gange så længe som Tefals standardbelægninger i titanium.

 • 100% sikker non-stickbelægning

  Tefal har en 100 % sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver.

 • Thermo-Signal™ temperaturindikator

  Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt til at starte tilberedningen.

 • Fremstillet af genanvendt materiale

  Recycle er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket er med til at beskytte miljøet, samtidig med at du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

 • Genanvendelig

  Genanvendelig efter brug

 • Thermo-Fusion™-bund

  Tefals Thermo-Fusion™ bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade. Dine retter får den perfekte stegeoverflade, tekstur og smag – hver gang.

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Ovnens kapacitet JA, OP TIL 175°C  
Kan vaskes i opvaskemaskine JA  
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Navn på indvendig belægning TITANIUM 6X  
Indvendig belægning farve 1 SORT  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) KUN PANDER, SAUTERPANDER & WOKPANDER  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Type bund INDUKTIONSTEKNOLOGI  
Hældekant JA  
Type håndtag Fast  
Vejledninger og garanti