TEFAL Tweeny 2-i-1 NI5010E0

Tweeny 2-i-1 NI5010E0 Gør dit hverdagsliv nemmere Stryg eller damp tøjet, nøjagtig som du vil

En ny strygeoplevelse

Tweeny er et 2-i-1 apparat, som kan bruges både som dampstrygejern og tøjdamper. Som dampstrygejern giver det et flot resultat selv på det tykkeste tøj, og som tøjdamper fjerner det folder selv på de mest sarte og raffinerede stoffer. Ingen indstilling er nødvendig, det er nemt at bruge for alle i hjemmet.

TEFAL TWEENY 2-i-1 DAMPSTRYGEJERN: En ny strygeoplevelse for hele familien

Tweeny er dit nye 2-i-1 apparat med en innovativ og yderst behagelig måde at dampe og stryge tøjet på.

 • Lange lodrette dampninger eller prikken over i'et i sidste øjeblik: tag hånd om dit tøj, nøjagtigt som du ønsker det, med ét enkelt apparat.
 • Takket være OptiSteam-teknologien er strygejernet yderst effektivt mod folder, det har en keramisk strygesål der giver et godt glid og et koncentreret dampskud til at fjerne krøller på en nem måde.
 • Og med Smart-teknologien behøver du ikke mere at indstille damp eller temperatur - strygejernet er altid perfekt egnet til alle stoffer.
 • Brug Tweeny dampstrygejern på alle stoffer, fra de mest kraftige til de mest sarte. Tweeny - den smarte måde at stryge på!

* Sammenlignet med Tefal strygejern FV39XX  i standard. Vægttest iht. IEC 60311

* Sammenlignet med et standard dampstrygejern Tefal FV3910 - Test af strygekvalitet kørt af et eksternt laboratorium - Frankrig 2016 - ** Sammenlignet med et standard dampstrygejern Tefal FV3910 - Vægt iht. IEC 60311 standard - *** Med middelhårdt vand

Egenskaber
 • Yderst let og nem at håndtere

  Takket være det brugervenlige håndtag (næsten dobbelt så let som et standard strygejerns*) og kompakte men alligevel effektive damphoved, giver Tweeny mulighed for en revolutionerende oplevelse ved enten vandret strygning eller lodret dampning af tøjet.

 • Intet kompromis med effektivitet og præcision

  Det har et super koncentreret dampskud, som genereres af OptiSteam-teknologien og giver lige så flotte strygeresultater, som et standard strygejern*. Den smalle spids på den keramiske strygesål sørger for nem og præcis adgang til vanskelige områder, såsom smalle kanter, sømme og kraver.

 • Nem at stille op og bruge

  Super komfortabelt at bruge, da det er næsten dobbelt så let som et standard strygejern**. Til en strygening i sidste øjeblik eller opfriskning af en beklædningsgenstand, Tweeny er den ideelle lodrette damper, der kan bruges uden strygebræt. Der er ingen spild af tid med de kun 40-sekunders opvarmning til en klassisk strygning.

 • Et problemfrit apparat til alle slags stoffer

  Smart-teknologi giver en perfekt kombination af temperatur og dampoutput der sikrer en effektiv strygning af alle typer strygebare stoffer. Ingen risiko for at brænde tøjet. Automatisk indstilling sikrer optimal behandling af selv kraftige stoffer på strygebrættet såvel som de mest sarte og raffinerede beklædningsgenstande og hjælper til at undgå en skinnende effekt på stoffet.

 • Nem at transportere og opbevare

  Takket være sin kompakte størrelse, låsesystemet og ledningsrummet, er Tweeny meget nem at bære væk efter strygning og opbevare hvor som helst i dit hjem.

 • Smart automatisk sluk

  Apparatet slår automatisk over på standby, når det efterlades uden opsyn efter 8 minutter. Det forebygger spild af energi og risiko for at brænde stoffer.

 • default

  Lang autonomi

  Bred 400 ml vandtank.

Tilbehør
Funktioner - Sammenlign
Damphoved Ceramic Soleplate  
Plast  
Metal  
Desinficerer    
   
   
Automatisk sluk Ja  
Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
On/Off kontakt Betjenes med hånd  
Betjenes med hånd  
Betjenes med hånd  
Vandtank Aftagelig  
Aftagelig  
Aftagelig  
Indikator for damp klar til brug    
   
   
Antikalk-funktion Patron  
Skyllesystem  
Skyllesystem  
Kalk-advarsel    
Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Farver Blue & Navy  
Preppy Blue / Mink Grey  
Deep Dive Blue / White  
Strygesålens holdbarhed / ridseresistens ****  
Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig
Strygesålens glideevne ****  
Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig

Vejledninger og garanti
Ofte stillede spørgsmål
Første gang du anvender produktet, og efter hver gang du har udskiftet anti-kalkpatronen, skal du fylde vandkredsløbet. Sådan gør du:
- Tryk på knappen On/Off i fem sekunder: Pumpen vil klargøres og vandkredsløbet fyldes.
- Vent 1 min. 40 s. mens lysindikatoren blinker (vær ikke bekymret over de lyde pumpen laver i løbet af denne proces; tryk ikke på knappen damp).
- Når lysindikatoren forbliver tændt er er apparatet klar til brug.
Når du håndterer produktets anti-kalkpatron, skal du altid sørge for at fjerne vandtanken fra produktet.

Når du udskifter patronen, skal du huske at fjerne de to (røde) hætter fra den. Vi anbefaler, at du gør dette når apparatet er koldt og stikket er fjernet fra kontakten.
Husk, at følge proceduren for opfyldning af vandkredsløbet.
Undlad at bruge apparatet. For at undgå skader skal den udskiftes af et godkendt reparationscenter.
Når du har fulgt anvisningerne i brugervejledningen med hensyn til start af apparatet, skal du tjekke, at stikdåsen virker, ved at tilslutte et andet apparat. Hvis det stadig ikke fungerer, må du ikke forsøge selv at skille apparatet ad eller reparere det. Du skal i stedet bringe det til et godkendt reparationscenter.
Kontroller, at anti-kalkpatronen er installeret korrekt. Kontroller, at du har fjernet de to røde forseglinger på patronen før du installerede den.

Hvis dit apparat kun producerer lidt eller intet damp, så skal du kontroller følgende:
- Har du fulgt opstartsprocedure korrekt (ved første anvendelse) som beskrevet i håndbogen?
- Du har fuldstændigt tømt vandtanken under brug. Du genstarter dit produkt ved at holde på knappen damp (aftrækkeren) nede for at producere damp igen.
- Hvis du lige har udskiftet anti-kalkpatronen, skal du følge spædeproceduren for at fylde vandkredsløbet igen.
- Kontroller, at de røde hætter på anti-kalkpatronen er korrekt fjernet. Hvis de ikke er fjernet under installationen så kan de sidde fast i produktets vandindløb. Fjern dem med en pincet.

Hvis dit produkt stadig ikke producerer damp, skal du læse håndbogen eller kontakte vores kundeservice.
Vi anbefaler, at du anvender dit produkt med spidsen af sålpladen pegende op og at du ikke holder knappen damp nede.

Første gang du anvender produktet, kan det forekomme at en smule vand, røg eller lugt kommer fra sålpladen. Dette stammer fra fremstillingsprocessen og betyder ikke noget for dig, dit produkt eller dine materialer. Det forsvinder efter nogen brug.

Vær sikker på, at du ikke automatisk skifter dit produkt til tilstandene "Første opstart" eller "Opstart efter udskiftning af anti-kalkpatronen" (hold knappen ON/OFF nede i fem sekunder). Denne tilstand må kun benyttes ved første brug og efter udskiftning af anti-kalkpatronen. På alle andre tidspunkter skal du trykke på kontakten ON/OFF korrekt.

Hvis dit produkt stadig spytter vand, skal du læse håndbogen eller kontakte vores kundeservice.
Anti-kalkpatronen er ved at være brugt op og skal udskiftes. Når patronen er blevet udskiftet, skal du følge proceduren til spædning af pumpen.
Når lysindikatoren anti-kalk forbliver tændt skal anti-kalkpatronen straks udskiftes. Hvis anti-kalkpatronen ikke udskiftes vil apparatet automatisk slukke.
Gå til afsnittet ”Tilbehør” på hjemmesiden for nemt at finde det, du skal bruge til dit produkt.
Få mere detaljerede oplysninger i garanti-afsnittet på denne hjemmeside.
Dit apparat indeholder dyrebare materialer, der kan genanvendes. Aflever det på en genbrugsstation.