Sikker betaling

Din Tefal tilbehørsbutik gør alt for at sikre fortroligheden og sikkerheden af de oplysninger, der sendes over internettet.

Betaling med kreditkort

I den forbindelse anvender hjemmesiden et af standardsikkerhedsmodulerne til at beskytte alle data forbundet med personlige oplysninger og betalingsmetode: SSL (Secure Socket Layer). SSL gør det muligt at sende følsomme oplysninger såsom kreditkortnumre og login-ID på sikker vis.

Dette er den mest brugte standard inden for sikker elektronisk overførsel. Hver gang URL-adressen begynder med https:// tefal.dk // (hvor "s" står for sikker), bliver dine oplysninger krypteret mellem din computer og vores server eller en af Société Générale's betalingsportaler, og ingen mellemmand kan få adgang til dem.

Du kan betale med kreditkort (Visa, Eurocard, Mastercard). De bankoplysninger, du opgiver, sikres af vores partner Société Générale. Selskabet SIS er ikke involveret i betalingstransaktionen og tilbageholder ikke andre oplysninger end den betalingsreference, som vores partner Société Générale har opgivet. SIS kan derfor ikke holdes ansvarlig i tilfælde af problemer med betalingen. Vores partner Société Générale vil yde den eventuelle ekstra støtte, der kræves for at løse transaktionsproblemer.