TEFAL TRADITION

TRADITION Slip aromaerne løs

Tefal TRADITION-sortimentet med kogegrej i støbejern er designet til at give maksimal aroma og super møre resultater. Materialer af høj kvalitet sikrer langvarig ydeevne med exceptionel tilbageholdelse af varme for en enestående aroma, og et avanceret kondenseringssystem giver fantastisk møre resultater.

Tefal TRADITION-sortimentet med kogegrej i støbejern

Tefal TRADITION-sortimentet med kogegrej i støbejern hjælper med at få det bedste ud af dine madlavningskunster. En exceptionel kulinarisk oplevelse er inden for rækkevidde med dette kogegrej i støbejern af høj kvalitet, som sikrer en enestående tilbageholdelse af varme for rige stuvninger og langtidskogte opskrifter fyldt med smag og aroma. Et avanceret kondenseringssystem—som fordeler opbygget fugt jævnt over hele gryden—er kombineret med ekstra kondensering for at garantere et meget mørt resultat med en duft, der får tænderne til at løbe i vand. Dette sortiment i jern er udviklet til at være holdbart, med et robust design og ekstra varige materialer, som er fuldstændig bly- og cadmiumfri for at beskytte din familie og miljøet.
Egenskaber
 • Varmefusions-base

  Kogegrej i støbejern tillader en fremragende tilbageholdelse af varme for fantastiske stuvninger og langtidskogte retter.

 • Emalje-belægning

  For perfekt stegning

 • Kondenseringssystem: 

  Nyd exceptionelle og perfekt tilberedte retter i kraft af et system med dupper under låget, som skaber en homogen fordeling af kondenseringen fra kogningen.

 •  Kompatibilitet med komfurer: Alle komfurer + induktion  

  Kompatibelt med alle typer kogeplader, inklusiv induktion (gas, elektrisk, keramisk) for fuldstændig alsidighed.

 • Tefal: Verdens førende inden for kogegrej*

  Tefal arbejder hårdt for at garantere perfekte resultater, hver gang du træder ind i køkkenet—det er blot endnu en årsag til at vælge Tefal!
  *Uafhængigt panel, data fra 2016, værdi af mærkets salg, definition af kogegrejs-kategori

Funktioner
Materiale STØBT JERN  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Ovnens kapacitet Yes, up to 250°C  
Kan vaskes i opvaskemaskine No  
Indvendig belægning/finish EMALJE  
Udvendig belægning/finish MAT EMALJE  
Type bund INDUKTIONSTEKNOLOGI  
Hældekant JA  
Type håndtag Fast  
Vejledninger og garanti