TEFAL Jamie Oliver Premium Triply

Jamie Oliver Premium Triply Hurtig opvarmning og nem håndtering

Den mesterlige fremstilling med tre lag rustfrit stål og aluminium gør denne pande til en fantastisk varmeleder. Panden når en optimal stegetemperatur på en hurtig og ensartet måde – vist med Tefals ikoniske THERMO-SPOT®. Den har en super holdbar og stærk non-stick belægning der giver en førsteklasses madlavningsoplevelse. Det nittede håndtag i rustfrit stål giver et sikkert greb. Denne pande er egnet til alle komfurer, inklusiv induktion, og den er ovnsikker op til 210°C.

Denne fantastiske pande giver en ensartet og hurtig opvarmning hver gang, takket være teknologien med et tredobbelt lag.

Den har den helt rigtige størrelse for at brune hakkekød til en lækker Bolognese, eller til at stege to eller tre laksefileter samtidigt.

 • Brug denne stegepande til at stege en god bøf, før du tilsætter chili, ingefær, koriander, pasta og bønnespirer for at tilberede en lækker thailandsk bøf.

Tilgængelige produkter i dette sortiment:

 • Stegepande 28 cm
Egenskaber
 • 3-lags opbygning giver ensartet varmefordeling

  3-Lags opbygningen fremstillet af rustfrit stål/aluminium/rustfrit stål garanterer hurtig opvarmning og det nittede håndtag i rustfrit stål med silikone sikrer nem håndtering

 • THERMO-SPOT®

  Thermo-Spot® (kun pander) lyser helt rødt, når panden har nået den ideelle temperatur, hvilket giver perfekt stegning. Den garanterer en perfekt konsistens, perfekt farve og perfekt smag og sikrer lækre og smagfulde hverdagsretter.

 • Titanium non-stick belægning: Yderst holdbar non-stick belægning forstærket med titan-partikler

  Ny generation non-stick belægning fra Tefal, forstærket med mineralsk fyld, og topbelægning forstærket med titan-partikler.

 • Kompatibilitet med komfurer: Alle komfurer + induktion

  Kompatibelt med alle komfurer (gas, elektrisk, keramisk) + induktion

 • Vort engagement: sund madlavning, miljøvenlig tænkning.

  Vi bestræber os på at fremstille holdbare produkter, som ledsager dig i meget lang tid, samtidig med at vi beskytter vores planet takket være genbrugelige produkter med sikker non-stick belægning* (ingen PFOA, ingen bly, ingen cadmium).

 • default

  Håndtag i nittet rustfrit stål med silikone: behageligt og robust

  Det lange, brudsikre håndtag har et behageligt soft grip for at få lettere fat i panden og det er ovnsikkert op til 210°C. Håndtagene i siden og hankene er ovnsikre op til 260°C. Det er nødvendigt at have grydelapper for at tage panden af komfuret eller ud af ovnen.

Vejledninger og garanti