TEFAL Ingenio Ultimate Range

Ingenio Ultimate Range
Ingenio Ultimate er lavet med en ekstra belægning af høj kvalitet, som holder op til 3 gange så længe som Tefals standardbelægning i titanium og giver lang holdbarhed og perfekte resultater i køkkenet.

Med Ingenio er pladsmangel ikke noget problem. Ingenio har et aftageligt håndtag, som nemt kan klikkes af, så du kan flytte panden/gryden fra kogepladen til ovnen eller spisebordet eller ind i køleskabet. Ingenio-sættet kan også stables, hvilket betyder, at pander/gryder i flere størrelser kan stables oven i hinanden. Det giver smart opbevaring, som er perfekt til autocamperen, båden eller sommerhuset. Der er også låg til Ingenio, så du kan opbevare rester i køleskabet. Smart, ikke? Det aftagelige håndtag kan løfte op til 10 kg og er nemt at bruge. Det skal bare klikkes af/på. Tefal yder også 10 års garanti på Ingenio-håndtaget. Tefal har en 100 % sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver. Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt til at starte tilberedningen (gælder stegepander). Tefals Thermo-Fusion™ bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade. På denne måde får dine retter nemt den perfekte stegeoverflade, tekstur og smag – hver gang. Kan anvendes på alle komfurer, også induktion.
Egenskaber
 • Praktiske gryder og stegepander

  Op til 50 % pladsbesparelse med aftageligt håndtag og stabelbart design

 • Aftageligt håndtag

  Det aftagelige håndtag kan løfte op til 10 kg og er nemt at bruge. Det skal bare klikkes af/på. Tefal yder også 10 års garanti på Ingenio-håndtaget.

 • 100 % sikker non-stick belægning

  Tefal har en 100% sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver.

 • Non-stick belægning i titanium

  Holder op til 3 gange så længe som Tefals standardbelægninger.

 • Thermo-Signal™ temperaturindikator

  Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt til at starte tilberedningen (gælder stegepander). Perfekte resultater – hver gang.

 • Nem at rengøre

  Non-stick belægningen gør desuden, at maden ikke brænder sig fast under tilberedningen, og gør samtidig rengøringen nemmere.

 • Fuldt kompatibel

  Kan anvendes på alle komfurer, også induktion.

 • Thermo-Fusion™-bund

  Tefals Thermo-Fusion™ bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade. På denne måde får dine retter nemt den perfekte stegeoverflade, tekstur og smag.

 • Produceret i Frankrig

  Produceret i Frankrig

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Ovnens kapacitet ALT UNDTAGEN HÅNDTAG & LÅG  
Kan vaskes i opvaskemaskine JA  
Navn på indvendig belægning TITANIUM 3X  
Indvendig belægning farve 1 GRÅ  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) YES  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Type bund SUPERIOR INDUCTION TECHNOLOGY  
Hældekant JA  
Type håndtag Aftagelig  
Cooking surface Non stick  
Coating durability (for Pans) X3  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Vejledninger og garanti