TEFAL Ingenio Daily Chef Range

Ingenio Daily Chef Range
Gør den daglige madlavning nemmere med Ingenio Daily Chef. Takket være den ekstra holdbare og 100 % sikre non-stick belægning holder Daily Chef op til dobbelt så længe som Tefals standardbelægninger. Non-stick belægningen gør desuden, at maden ikke brænder sig fast under tilberedningen, og gør samtidig rengøringen nemmere.

Med Ingenio er pladsmangel ikke noget problem. Ingenio har et aftageligt håndtag, som nemt kan klikkes af, så du kan flytte panden/gryden fra kogepladen til ovnen eller spisebordet eller ind i køleskabet. Ingenio-sættet kan også stables, hvilket betyder, at pander/gryder i flere størrelser kan stables oven i hinanden. Det giver smart opbevaring, som er perfekt til autocamperen, båden eller sommerhuset. Der er også låg til Ingenio, så du kan opbevare rester i køleskabet. Smart, ikke? Det aftagelige håndtag kan løfte op til 10 kg og er nemt at bruge. Det skal bare klikkes af/på. Tefal yder også 10 års garanti på Ingenio-håndtaget. Tefal har en 100 % sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver. Tefals smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt til at starte tilberedningen (gælder stegepander). Tefals Thermo-Fusion™ bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade. På denne måde får dine retter nemt den perfekte stegeoverflade, tekstur og smag – hver gang. Kan anvendes på alle komfurer, også induktion.
Egenskaber
 • Anvendelige gryder og stegepander

  Op til 50% pladsbesparelse med aftageligt håndtag og stabelbart design

 • Aftageligt håndtag

  Det aftagelige håndtag kan løfte op til 10 kg og er nemt at bruge. Det skal bare klikkes af/på. Tefal yder også 10 års garanti på Ingenio-håndtaget.

 • 100 % sikker non-stick belægning

  Tefal har en 100 % sikker non-stick belægning og er fri for PFOA, bly og kadmium. Tests udføres af eksterne uafhængige laboratorier med strengere kontrol end det myndighederne kræver.

 • Non-stick belægning i titanium

  Daily Chef holder op til dobbelt så længe som Tefals standardbelægninger.

 • Thermo-Signal™ temperaturindikator

  Den smarte temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er perfekt (gælder stegepander).

 • Nem rengøring

  Non-stick belægningen gør desuden, at maden ikke brænder sig fast under tilberedningen, og gør samtidig rengøringen nemmere.

 • Fuld induktion

  Kan anvendes på alle komfurer, også induktion.

 • Thermo-Fusion™-bund

  Tefals Thermo-Fusion™-bund sikrer en hurtig og perfekt varmefordeling på hele pandens overflade, så du får et perfekt resultat – hver gang.

 • Produceret i Frankrig

  Produceret i Frankrig

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Ovnens kapacitet ALT UNDTAGEN HÅNDTAG & LÅG  
Kan vaskes i opvaskemaskine ALT UNDTAGEN HÅNDTAG  
Navn på indvendig belægning TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) YES  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Type bund INDUKTIONSTEKNOLOGI  
Hældekant JA  
Type håndtag Aftagelig  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Vejledninger og garanti