TEFAL INGENIO RESOURCE

INGENIO RESOURCE God ydeevne og holdbarhed

Takket være Ingenio og det aftagelige håndtag kan du skifte fra en gryde eller pande til en anden med et enkelt klik. Brun på kogepladen, flyt til ovnen, server direkte på bordet og gem resterne i køleskabet.
Oplev TEFAL INGENIO RESOURCE-serien, hvor miljøansvar møder topkvalitet inden for køkkentøj. TEFAL INGENIO RESOURCE-pandesæt giver perfekte resultater og er det oplagte valg til det miljøbevidste køkken. Det miljøvenlige design er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium* og sikrer en reduktion i CO2-fodaftrykket med 90%. En dramatisk reduktion i produktionsaffald, der hjælper os med at beskytte miljøet – et stykke køkkentøj ad gangen!

 

* 0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium. Hvert nyt sortiment er underlagt strengere kontrol end dem, der kræves af de nationale fødevaremyndigheder. Ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb nr Cd) betyder ikke nogen forsætlig tilsætning af Pb og Cd til belægningerne. Ingen migration over grænseværdien.

**Genanvendt aluminium sammenlignet med ny aluminiumsekstraktion

 

Tefal Ingenio Resource: Produceret med omtanke for miljøet!

Endelig en pande som gør det let at lave perfekte pandekager! So Chef Multi-Pandekagepande by Tefal tilbereder flere pandekager på én gang takket være 5 individuelle, runde inddelinger - til præcis dosering og nem vending af pandekagerne. Lav klassiske pandekager eller top opskriften med citron, bær, kokos eller chokolade - mulighederne er uendelige. Denne non-stick pande er også perfekt til andre retter, som blinis, vegetarbøffer, spejlæg og røstikartofler. Panden er belagt med en non-stick Titanium belægning med Thermo-Signal™  som fortæller, når panden er klar til brug. Den er det perfekte supplement til dine andre køkkentøjsprodukterl!

*TITANIUM PROs belægning holder op til 2 x længere end Tefal TITANIUM FORCE-belægningen **Denne Tefal-garanti påvirker ikke de lovbestemte rettigheder, som en forbruger måtte have, eller de rettigheder, der ikke kan udelukkes eller begrænses, eller rettigheder over for den forhandler, hvorfra forbrugeren købte produktet. ***Ifølge vores interne tests.

Egenskaber
 • Ingenio – det alsidige køkkentøj

  Fra komfuret til ovnen, til bordet og direkte i opvaskemaskinen eller i køleskabet med optimal opbevaring.

   

 • 100 % genanvendt aluminium

  Det miljøvenlige design er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium og giver en reduktion på 90 % i sit CO2-fodaftryk.*
  *Genanvendt aluminium sammenlignet med udvinding af ny aluminium

 • TITANIUM PRO NON-STICK: Holder dobbelt så længer*

  Non-stick-belægningen har et ekstra beskyttende lag, der er forstærket med titaniumpartikler. Det gør den utrolig bestandig over for ridser, så den holder længere og er nemmere at rengøre.

 • Thermo-Spot®

  THERMO-SIGNAL ™-teknologien giver den perfekte starttemperatur for at sikre perfekt stegning, hvilket giver perfekt konsistens, perfekt farve og perfekt smag til udsøgte måltider hver dag

 • 10 års garanti på håndtaget**

  Ti års garanti på det patenterede håndtag med forbedret sikkerhed, belastning op til 10 kg ***

 • default

  100% sikker non-stick-belægning

 • Velegnet til alle komfurer, inklusive induktion

  Passer til alle kogeplader, herunder induktion (gas, el, glaskeramisk, induktion), for total alsidighed.

 • Fremstillet i Frankrig

  Designet og fremstillet i Frankrig med udgangspunkt i franskmændenes lange erfaring og store know-how.

 • Vores forpligtelse – at lave sund mad og tænke miljøvenligt.

  Som en del af vores forpligtelse til sund madlavning med sikkerhedsstandarder er alle vores non-stick-belægninger fri for PFOA, bly og cadmium – for total ro i sindet. Hvert nyt sortiment er underlagt strengere kontrol end dem, der kræves af de nationale fødevaremyndigheder  

 • Fremstillet i Frankrig

  Designet og fremstillet i Frankrig med udgangspunkt i franskmændenes lange erfaring og store know-how.

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Ovnens kapacitet ALT UNDTAGEN HÅNDTAG & LÅG  
Navn på indvendig belægning TITANIUM PRO  
Indvendig belægning farve 1 SORT  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) KUN PANDER, SAUTERPANDER & WOKPANDER  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Udvendig belægning, farve 1 BRUN - EGERNBRUN  
Type bund INDUKTIONSPLADE  
Hældekant JA  
Type håndtag Aftagelig  
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Vejledninger og garanti