TEFAL UNLIMITED PREMIUM

UNLIMITED PREMIUM Tåler tidens tand.

Når luften i køkkenet fyldes med de skønneste dufte, og hele familien er på vej til middag, er det rart at vide, at køkkenredskaberne ikke svigter. Kylling, der steger på panden, sauce, der simrer i gryden og redskaber til at røre og sautere – med Tefal Unlimited Premium får du køkkentøj, der klarer alle opgaver til hverdag og fest. Den meget hårdføre non-stick belægning TITANIUM ANTI-SCRATCH er vores mest ridsebestandige nogensinde og modstår selv brug af stålredskaber. Den ekstra tykke THERMO-FUSION™+ induktionsbund sikrer hurtig opvarmning og meget jævn varmefordeling, så du altid får perfekte resultater.

Tefal Unlimited Premium stegepander og gryder

Ingen ridser, ingen hak, aldrig fastbrændt mad: Med det rette køkkengrej, der kan modstå hård og langvarig brug, er du altid godt klædt på i køkkenet. Den nye pande- og grydeserie fra Unlimited Premium er udviklet efter Tefals strengeste krav til kvalitet og er forsynet med vores mest slidstærke non-stick belægning nogensinde – TITANIUM ANTI-SCRATCH – som holder hele seks gange længere end vores standard TITANIUM-belægning.* Belægningen er så robust og ridsebestandig, at den tåler brug af stålværktøjer uden at tage skade, så køkkentøjet bevarer den gode slip-evne over tid. Når maden ikke brænder fast, får du nemt den perfekte stegeskorpe og kan desuden tilberede sund mad uden olie og smør. Med Tefal Unlimited Premium får du lettere succes i køkkenet, både med små og store måltider, til hverdag og til fest. * Intern slidtest på vores fabrikker

* TITANIUM ANTI-SCRATCH er den mest ridsebestandige af alle Tefals belægninger – slidtestet på vores fabrikker

** Sammenlignet med Tefals standard TITANIUM-belægning

Egenskaber
 • TITANIUM ANTI SCRATCH non-stick belægning

  Opdag TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest ridsebestandige non-stick belægning nogensinde, som er så slidstærk, at den holder 6 gange længere**

 • 100% sikker non-stick belægning

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*

  * Strengere kontroller end krævet af gældende lovgivning for kontakt med fødevarer. Ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb, ingen Cd) indebærer ingen tilsigtet tilsætning af Pb og Cd i belægning. Ingen migration ved et niveau på 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  Den intelligente temperaturindikator Thermo-Signal™ skifter farve, når temperaturen er optimal til at starte tilberedningen. På denne måde får maden nemt en perfekt stegeskorpe, tekstur og smag.

 • THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektive induktionsbund

  Vores Thermo-Fusion+™-induktionsbund er ekstra bred og tyk. Det giver en hurtig opvarmning og rigtig god varmefordeling i dit køkkengrej, så du enkelt kan tilberede dine retter med perfekte resultater.

 • Nittede håndtag i rustfrit stål

  De robuste og nittede håndtag i rustfrit stål sikrer et sikkert og behageligt greb

 • Passer til alle komfurtyper, herunder induktion

  Gryderne kan bruges på alle typer af kogeplader, herunder induktion, gas, keramisk og elektrisk, så du har fuld fleksibilitet i køkkenet.

 • Effektiv non-stick belægning indvendigt og udvendigt

  Den effektive non-stick-belægning forhindrer maden i at brænde på, selvom du tilbereder den uden smør eller olie. Det gør rengøring let som en leg – perfekt til madlavning i en travl hverdag.

 • Produceret i Frankrig

  Serien er designet og produceret i Frankrig, med Tefals ekspertise og stærke fokus på kvalitet.

 • Tefal: nr. 1 i verden inden for gryder og pander*

  Vi arbejder hårdt på at udvikle kvalitetsprodukter, som hjælper dig med at lave god mad hver dag. Vores viden og store erfaring er din sikkerhed.
  * Kilde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-udgaven; vejledende priser, 2018-data.

Funktioner
Materiale ALUMINIUM  
Varmekilde INDUKTION - GAS - ELEKTRISK - KERAMISK - HALOGEN  
Hobs Compatibility Details INDUKTION - GAS - KERAMISK - HALOGEN - ELEKTRISK  
Ovnens kapacitet Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Kan vaskes i opvaskemaskine JA  
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Navn på indvendig belægning TITANIUM  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) Yes  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Type bund INDUKTIONSTEKNOLOGI  
Hældekant JA  
Type håndtag Fast  
Vejledninger og garanti