TEFAL START'EASY

START'EASY Ydedygtig sliplet overflade

Tefals Start'Easy sæt af potter og pander er designet, så dine retter bliver perfekte hver gang samtidig med, at køkkenet bliver en stressfri zone, hvilket gør madlavning i dagligdagen nemmere. Fra en fejlfri omelet til lækker spaghetti carbonara hjælper den ydedygtige sliplet belægning dig med at nyde den uforlignelige følelse af at afprøve en ny opskrift uden den mindste slinger i valsen, mens Thermo-Signal™ teknologien angiver den ideale stegetemperatur ved madlavningens begyndelse og sikrer resultater, der får mundvandet til at løbe.

Tefals Start'Easy induktion køkkengrejsæt

Start’Easy sliplet køkkengrejsættet fjerner pres og stress under madlavningen med funktioner og materialer designet til at hjælpe dig med at klare morgenmad, frokost og aftensmad som aldrig før. Med slidstærk og ydedygtig sliplet belægning af titanium sikrer dette sæt af potter og pander fantastisk holdbarhed og gnidningsfri rengøring med al den komfort og bekvemmelighed, som sliplet køkkengrej giver. Du får uendelige muligheder indenfor rækkevidde som hjælp til at mestre nye opskrifter. Med Thermo-Signal™ teknologi slipper du for gætterier under madlavningsprocessen og er garanteret fejlfri bruning og smagfulde retter hver gang. Oplev et udvalg af forbedrede funktioner designet til at gøre din madlavningsoplevelse nemmere og sjovere dag for dag. Tefal Start'Easy: sund og lækker madlavning derhjemme har aldrig været nemmere.
Egenskaber
 • TITANIUM sliplet belægning

  Den effektive sliplet belægning er ekstra holdbar og modstandsdygtig takket være en forstærket struktur og en beskyttende belægning, der er forstærket med titanium.

 • 100% sikker sliplet belægning

  0% PFOA, 0% bly0% nikkel*
  *Strengere kontrol end påkrævet af nutidige madregulativer. Ingen bly, ingen nikkel (ingen Pb no Cd) betyder ingen tilføjelse af Pb og Cd i belægningerne. Ingen migration ved et niveau på 0,005 mg/kg.

 • THERMO-FUSION™

  Takket være ekstra brede sider kombineret med en tyk bund garanterer Thermo-Fusion™+ hurtig opvarmning og jævn varmefordeling over hele panden, så maden bliver stegt jævnt

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™ teknologi (kun på udvalgte produkter) angiver den ideale stegetemperatur ved begyndelsen af madlavningen, hvilket garanterer perfekt konsistens, farve og smag til lækre smagfulde retter hver eneste dag.

 • Letlæselige målemarkeringer

  Klare, praktiske målemarkeringer (kun på udvalgte produkter) gør det nemt at opnå gode resultater.

 • Egnede kogeplader: alle kogeplader med undtagelse af induktion.

  Kompatibelt med alle typer kogeplader, inklusiv induktion (gas, elektrisk, keramisk) for fuldstændig alsidighed.

 • Sliplet overalt

  Designet til at imødekomme alle dine daglige behov under madlavningen - oplev køkkengrej med ydedygtig sliplet belægning indeni og udenpå til en nem rengøring og bekvem madlavning.

 • Fremstillet i Frankrig

  Designet og fremstillet i Frankrig, med den allerbedste ekspertise og håndværksmæssige udførelse.

 • Tefal: Verdens førende inden for kogegrej*

  Tefal arbejder hårdt for at garantere perfekte resultater, hver gang du træder ind i køkkenet—det er blot endnu en årsag til at vælge Tefal!
  *Kilde: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 udgaven, mærke salgsværdi RSP, 2018 data.

Funktioner
Indvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) YES  
Udvendig belægning/finish NON-STICK BELÆGNING  
Vejledninger og garanti